Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La incorporación de la serie FG completa la gama Muratec de automatización en sus punzonadoras servoeléctricas

La incorporació de la sèrie FG completa la gamma MURATEC d'automatització en els seus punxonadores servoeléctricas

Redacció MU09/05/2008
Tant la descàrrega a formats com la selectiva estan disponibles a admissions 1.250 i 1.500 mm

L'èxit de MURATEC i el seu concepte F1G de descàrrega a formats amb més de 200 instal·lacions a tot el món, avala la presentació a Espanya de la mà de Metalls i Formes , de la sèrie FG d'automatització de càrrega / descàrrega selectiva de xapa, en la qual s'han introduït solucions d'avantguarda com l'avançat sistema d'accionament d'eixos servocontrol, els patrons d'apilament programables o el programari de gestió FMS en entorn Windows NT.
M2048LT i F1G
M2048LT i F1G.

Muratec, com a hereva del tradicional lideratge japonès en robòtica, concentra en un mínim espai una automatització d'altes prestacions, que entre altres avantatges permetrà al seu usuari:

- La producció de peces sense microuniones.

- La flexibilitat en apilats, oferint 3 possibilitats: apilat en nesting, apilat per grups de producte i apilat per processos posteriors.

- La reducció de manipulació i operacions en processos posteriors.

A més, per a la captació de peces, els models FG estan dotats d'un braç de càrrega expandible amb cèl·lules multi-ventosa de succió que possibilita la seva adaptació automàtica a molt diverses aplicacions de descàrrega, ja sigui a través de la contracció / expansió del braç, que permet la seva acomodament a formats variables de peces, o bé a través de l'alta densitat de ventoses personalitzable, que aconsegueix en 1er lloc una fàcil captació de peces petites o amb alta concentració de forats, en 2 º lloc una manipulació de materials no-fèrrics i en 3er lloc la captació de peces de variades figures.
FG 1250
FG 1250.
El conjunt és controlat pel soft FMS, que gràcies a la seva interfície gràfica a color i la seva arquitectura interna fa que l'operativa de gestió i programació sigui fàcil, flexible i connectable a xarxes. D'altra banda, tant el FMS com el Control Numèric Fanuc de la punxonadora estan concebuts per interactuar amb els més difosos programari de programació automàtica del mercat.
En associació amb un centre de punxonat Motorum, el conjunt admet gruixos de xapa entre 0,6 - 3,2 mm i descàrrega peces amb formats des de 3050x1525 mm fins 100x100 mm (formats més petits poden ser evacuats per trapa). El binomi Motorum + FG ofereix a l'usuari la unió de la més provada tecnologia servoeléctrica del mercat i la seva extraordinària economia de funcionament, amb les altes prestacions, facilitat d'ús i l'elevada productivitat de la descàrrega selectiva.
M2048LT i FFK1704
M2048LT i FFK1704.
Pel que fa a serveis post-venda, els clients d'equips MURATEC reben el suport integral (instal lació, posada en marxa, formació, manteniment, cobertura de garantia, atenció telefònica i recanvis) des de Metalls i Formes, que disposa de personal altament qualificat, compromès i amb dilatada experiència en tots els productes comercialitzats, usant recanvis originals, d'alta qualitat i específics.

Empreses o entitats relacionades

FANUC Iberia, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis