Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las representadas de Guzmán Polímeros finalizan con éxito su paso por la K
Solvay, Altuglas International, Rhodia Engineering Plastics i Sabic Innovative Plastics presentar les seves novetats en materials d'altes prestacions

Les representades de Guzmán Polímers finalitzen amb èxit el seu pas per la K

Redacció PU28/04/2008
Guzmán Plàstics va estar present a la passada fira K a Düsseldorf a través dels seus representades de plàstics d'enginyeria i maquinària per a la indústria transformadora del plàstic. La firma valenciana comercialitza a Espanya gran nombre de firmes reconegudes internacionalment en el sector dels plàstics d'enginyeria. Entre elles, Solvay, Altuglas International, Rhodia Engineering Plastics o Sabic Innovative Plastics van voler presentar en aquesta darrera edició seves novetats en materials d'altes prestacions.
Imagen
Encara que el comerç de matèries primeres sigui la seva activitat principal, Guzmán Polímers, representa a Espanya diverses marques de referència de maquinària per a la transformació de plàstics, com Fanuc Roboshot (Màquines d'injecció elèctriques), Rapid Granulator (molins), WeMO (robots) i Main Tech (perifèrics d'alimentació, dosificació i deshumidificació) entre d'altres. Totes elles van tenir presència a la fira, rebent gran afluència de clients, destacant l'important nombre de visites d'empreses espanyoles del sector.

La nova sèrie B de Fanuc Roboshot

L'estalvi energètic, la seva ergonomia i el maneig extremadament senzill de les màquines d'injecció elèctriques Fanuc compleixen amb les expectatives del client més exigent. El gran increment en l'estabilitat del procés i de la productivitat s'ha fonamentat en les següents novetats: una òptima repetició de peça en cada injectada, una altíssima precisió en la injecció amb un nova tecnologia CNC i accionaments servo molt ràpids, intel ligència artificial (AI ) per a una gestió segura del procés i protecció de motlle, emmotllament per injecció de peces de parets ultra fines a través d'una major velocitat d'injecció, així com el Euromap 63 per a la integració de l'equipament perifèric.
Imagen
Amb la innovadora sèrie B, Fanuc compleix molts dels desitjos expressats pels clients per a una màquina que pot acomodar motlles més grans. Els enginyers de desenvolupament de Fanuc han augmentant la distància horitzontal entre les columnes, per exemple en la Roboshot S-2000i 50 B (50 tones de força de tancament) a 360 mm, a la 150 B a 560, i en la més gran, la 300 B amb 300 tones de força de tancament, a 810 mm. La nova generació de màquines no admeten només motlles més grans, sinó que realment impressionen per la gran rigidesa que permet l'ús de motlles molt més pesats i més complexos. Fanuc confia en la tecnologia de dos plats a la banda mòbil. El resultat: una força de tancament més uniforme en el motlle-aconseguida simultàniament i de manera sincronitzada-que és decisiva per a la producció de peces petites d'alta precisió en motlles amb cavitats múltiples.

El Euromap 63 està ara integrat en les Fanuc Roboshot. El control mitjançant ordinador o el maneig de les dades d'operació incloent la gestió de la producció, el procés d'enregistrament de dades, de comandes i la planificació de motlles, així com l'assegurament de la qualitat i de la documentació estan totalment incorporats, i les màquines Fanuc Roboshot es poden integrar fàcilment en els sistemes existents de gestió de dades.

Nova sèrie 600 de molins Rapid de 'Cor obert'

El concepte únic de Rapid 'cor-obert', inicialment llançat per altres sèries de molins l'any 2006, està basat en un disseny ergonòmic que permet un accés senzill, directe i complet al cor de la màquina, del rotor i de la càmera de tall durant els canvis de producció.

Això simplifica de manera radical la inspecció, la neteja i el procés de manteniment - el qual pot suposar fins a un 80 per cent dels costos de treball d'un molí. En dos senzills passos, i sense la utilització d'eines, la càmera de tall es pot obrir completament, facilitant un accés visual clar als elements del cor de la màquina. La sèrie 600 de Rapid estarà disponible en tres models i pot aconseguir capacitats de fins a 2.500 kg / h.

Juntament amb la nova sèrie 600, Rapid també va presentar el seu rang complet de molins 'Cor Obert' incloent les sèries 300, 400 i 500. A més, dues noves incorporacions a la sèrie 400: el 400-60 HD (Heavy Duty) per a aplicacions de gran duresa, i el 400-120, el model de major amplada de totes les sèries, pensat per al reciclatge de peces de grans amples modelades per injecció i deixalles de productes procedents del procés de termoconformat.

Els molins de Rapid 'cor-obert' estan dissenyats per al triturat a peu de màquina o com a equip centralitzat per a peces de gran volum procedents tant de processos d'injecció, bufat o extrusió per al reciclatge directe. Tots ells utilitzen la tècnica de tall de Rapid, que comprèn l'acció neta de tall de doble tisora i el cercle constant de tall, produint grànuls d'una mida uniforme amb un mínim contingut en pols fins i tot amb els materials més durs.

Concepte d'apilament de WeMO per a peces de parets fines

Hi ha una gran necessitat de solucions a un cost assequible per l'apilament de peces sobre cinta transportadora per a màquines d'injecció per sota de 150 tones. Sovint és necessari invertir en grans cèl·lules de robots ajustades per a temps curts de cicle i ràpids moviments d'extracció.

WeMO introdueix un nou concepte basat en el robot 4-5 Swing Arm amb una unitat d'apilament independent amb transmissió servo, amb cinta transportadora com un element integrat més del sistema. La unitat es controla amb el robot i es poden emmagatzemar diversos programes d'apilament en el panell de control de manual. Això permet l'ús del sistema d'una forma molt senzilla i el reajustament dels paràmetres després d'un canvi de motlle es pot fer en segons. Productes típics per al qual s'ha dissenyat aquest concepte són diferents peces com caixes, tapes, gots, etc

Imagen

WeMO 8-5 HS - Robot d'alta velocitat amb un cicle de producció per sota de 3,5 segons

El nou robot de WeMO 8-5 HS per a màquines d'injecció fins a 200 tones és ideal per a peces de parets fines on els temps curts de cicle són necessaris. El WeMO 8-5 pot baixar a 3.5 segons en producció contínua, el que és extremadament interessant per a aquest tipus de peces des d'un punt de vista de costos i augment de capacitat. Es pot combinar amb una cinta transportadora i amb una unitat IML.

Main Tech: Novetats 'Mad'in Italy'

La firma italiana Main Tech disposa d'una àmplia gamma de sistemes d'assecat i unitats de dosificació, individuals i centralitzades, així com els seus equips de barrejat. Les principals característiques d'aquests equips són el seu disseny innovador 'Mad'in Italy', materials d'alta qualitat-predominantment acer inoxidable-, components pneumàtics i electrònics de primeres marques, fàcil maneig-manteniment i estalvi energètic.

Les principals novetats que es van presentar a la fira són: la nova sèrie LDM-HT, unitats de dosificació d'alta precisió per a màster o additius en aplicacions d'alta temperatura, les noves unitats de dosificació de precisió LDP per micromáster o additius en pols i una nova aplicació per a emmagatzematge, transport i dosificació de materials complicats en forma d'escates i pols pensada per al sector d'extrusió.

A més, Main Tech comercialitza petits deshumidificadors amb aire comprimit per a materials higroscòpics i una nova sèrie del control Touch-Sys amb supervisor integrat i interfície gràfica per a la gestió i muntatge d'emmagatzematge centralitzat i alimentació de materials.

foto

Empreses o entitats relacionades

Euromap c/o VDMA, FV KuG
FANUC Iberia, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesMatelec - IFEMAX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis