Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Scania elige los CNCs de Fanuc para sus nuevas líneas de mecanizado

Scania tria els CNCS de Fanuc per a les seves noves línies de mecanitzat

01/02/2008

1 febrer 2008

Fanuc GE ha estat elegit per Scania com a únic proveïdor de CNCS per a les seves noves línies de mecanitzat a Suècia, en què es produirà, amb un augment substancial de volum, una versió millorada del seu motor principal, el V8, un motor dièsel de 15 , 6 litres per a camions. La fiabilitat dels CNCS de la Sèrie 31i de Fanuc GE, sense igual entre els seus competidors, ha estat una de les principals raons per al'elecció dels controls de Fanuc GE.
Només s'utilitzaran CNCS de la Sèrie 31i-A de Fanuc GE en les dues línies de mecanitzat, que seran subministrades durant 2008 / 9 pel Grup MAG Powertrain d'Alemanya. Els CNCS de Fanuc GE utilitzar una interfície home-màquina (HMI) industrial anomenada 'Fanuc Auto HMI-NC', eliminant la necessitat de PC a la interfície d'usuari. Aquestes HMIs especialitzades estan personalitzades per simplificar l'operació i la monitorització de la producció en l'entorn de l'automoció, de manera que els operadors puguin moure's sense dificultat entre les màquines, així com per facilitar la gestió de la producció i el manteniment de les màquines . Atès que només el CNC controla les màquines, s'eviten tots els potencials inconvenients dels PC, com són la inestabilitat, risc de virus, curts temps de vida, etc. Precisament, el compromís a llarg termini de Fanuc amb una disponibilitat garantida de peces de recanvi durant 25 anys va ser un altre factor determinant en el procés d'elecció.
La fiabilitat dels productes de Fanuc, reconegut líder mundial en tecnologia de CNC, és ben coneguda - els MTBFs (Temps Mitjans entre Avaries) dels seus CNCS són superiors a 10 anys. Scania també havia constatat que els controls de Fanuc que ja utilitzava superaven amb escreix els d'altres fabricants quant a fiabilitat. Factors com l'alta fiabilitat, la disponibilitat de recanvis a llarg termini i la facilitat de manteniment redueixen el Cost Total de Propietat (TCO).
Les dues línies de mecanitzat de Scania s'utilitzaran per al desbast i semimecanitzades de blocs i culates de cilindres per a la nova gamma de motors. Tant les culates, com els blocs de cilindres es fabricaran amb fosa de grafit compacte (CGI), un material altament resistent que ajudarà a reduir les emissions. L'inici de la producció està previst per a mitjan 2009.

Empreses o entitats relacionades

FANUC Iberia, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesMatelec - IFEMAX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis