Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Un método económico para inyectar módulos ligeros de soportes de puerta
Husky ofereix una aproximació modular a les tècniques l'emmotllament per injecció

Un mètod'econòmic per injectar mòduls lleugers de suports de porta

Redacció PU18/12/2007
Husky Injection Molding Systems ha presentat un procés econòmic per produir suports lleugers de mòduls de porta. Combinant el tancament del model Quadloc Tandem amb la unitat d'injecció del sistema de Husky de preparació de compostos en línia (ILC), els clients del sector de l'automòbil poden beneficiar-se dels avantatges d'ambdues tecnologies.
La tecnologia Tandem permet al client treballar amb dos motlles estàndard en un mateix tancament. Mitjançant la combinació de Tandem amb un plàstic reforçat amb fibra de vidre en lloc de metall per a les peces dels mòduls de les portes, mòduls de frontals i suports de taulers de control, els fabricants d'automòbils poden reduir notablement els costos en materials i el pes total del vehicle. El resultat, un menor consum de carburant i menors emissions de CO2.
El sistema Quadloc Tandem facilita l'operació simultània de dos motlles simples d'una cara en una sola màquina
El sistema Quadloc Tandem facilita l'operació simultània de dos motlles simples d'una cara en una sola màquina.
Compostos en línia

Alguns dels avantatges del sistema ILC són les següents:

• Reducció de pes per a un menor consum de combustible - en reemplaçar a l'acer amb plàstics reforçats amb fibra de vidre es respon a les elevades exigències de resistència per fracció de pes.

• Menor cost del material - fins a un 35 per cent en comparació amb plàstics pre-compostos.

• Propietats mecàniques millorades - fibres més llargues en la peça i menys degradació tèrmica de la resina base.

• Flexibilitat-pot utilitzar plàstics estàndard o preparar compostos amb càrregues, fibres, mescles o materials fets a la mesura.

Vegem un exemple.

Producte:

Suport del mòdul de la porta (esquerre i dret) per a Ford

Proveïdor: Faurecia

Pes injectada: 2,4 kg

Ràtio de producció: 50 segons

El sistema també inclou un robot integrat de 6 eixos de Fanuc que ofereix flexibilitat per al sobremoldeo d'inserits i altres processos com el desemmotllament.

Imagen
Husky ofereix als clients del sector de l'automòbil una aproximació modular a les tècniques de l'emmotllament per injecció. Els clients poden combinar un tancament (Quadloc, Tandem, o Quadloc Tandem Index) i una unitat d'injecció (RS, dual RS, In-line Compounding o modelat de metall) per a fer-se a la mesura el sistema que millor s'ajusti a les necessitats de la seva aplicació.
Husky ofereix als clients del sector de l'automòbil una aproximació modular a les tècniques de l'emmotllament per injecció. Els clients poden combinar un tancament (Quadloc, Tandem, o Quadloc Tandem Index) i una unitat d'injecció (RS, dual RS, In-line Compounding o modelat de metall) per a fer-se a la mesura el sistema que millor s'ajusti a les necessitats de la seva aplicació.

Quadloc Tandem

El sistema Quadloc Tandem facilita l'operació simultània de dos motlles simples d'una cara en una sola màquina.

El sistema proporciona una solució única per millorar la productivitat i els costos d'una peça en moltes aplicacions del sector de l'automòbil.

És ideal per a la producció econòmica i d'alt volum de peces idèntiques. Alguns dels avantatges de Quadloc Tandem són:

• Major productivitat: duplica la capacitat de producció amb un 50 per cent menys d'espai.

• Pot utilitzar una àmplia gamma de materials: olefines, plàstics d'enginyeria i reforçats amb fibra de vidre.

• Facilitat en el maneig: càrrega lateral dels motlles.

Preparació de compostos en línia (ILC)

La preparació de compostos en línia (In-line Compounding - ILC) es refereix al procés de preparar els compostos directament sobre una màquina d'emmotllament per injecció.

És ideal per a la producció econòmica de peces semiestructural.

Proporciona una solució atractiva per millorar les prestacions de la peça i per reduir els costos dels materials.

Empreses o entitats relacionades

FANUC Iberia, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesMatelec - IFEMAX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis