Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Taladrado a la medida

Trepatge a la mesura

15/04/2002
Danuflex Alpha, una alternativa econòmica
Danuflex Alpha, una alternativa econòmica
En la concepció d'aquesta màquina, un trepant manual de l'alemanya Donau, ha influït l'opinió dels professionals de l'empresa MPE, que és l'encarregada de la seva comercialització a Espanya. Això és així perquè aquesta empresa feia temps que havia detectat la necessitat en el mercat espanyol d'una màquina de disseny robust, assequible, de gran precisió i fàcil maneig, tot això a un preu ajustat a les seves prestacions.

Danuflex Alpha de l'alemanya Donau, és un trepant manual que es va presentar en aquesta edició de la BIEMH i que inclou també la funció de roscat. Està dirigit a tallers que necessiten un trepant radial, ràpid i econòmic.
Amb aquesta sèrie, l'empresa Donau ve a completar la seva oferta de trepat amb un tipus de màquines que ofereixen la qualitat de sèries superiors ajustada a les necessitats d'empreses petites o l'usuari econòmic.
Aquesta sèrie de màquines juga unes bases molt concretes i adaptades al mercat espanyol, segons la seva distribuïdora MPE. Es tracta d'una màquina fàcil d'utilitzar, ben adaptada per a peces voluminoses i amb lliure accés des de tres dels seus costats, que s'amplia a quatre en el model Danuflex 130. Gràcies als seus recorreguts àmpliament dimensionats i als seus zones de treball flexibles, permet l'aproximació de la broca exactament al punt en què la peça ha de mecanitzar, i això a la cara frontal i les dues laterals.
El funcionament de la màquina és molt simple. L'operari controla el gir i el desplaçament radial del braç. Amb la mà esquerra porta el comandament guia i amb la dreta fa descendir la broca cap al forat de centrat, que es posiciona exactament amb una lleugera pressió.
La sèrie ve equipada amb una àmplia gamma d'accessoris que inclouen broques, utillatge, elements de fixació, i un joc de peces de recanvi.

Altres necessitats de trepat

La gamma sencera de màquines de foradar de Donau abasta també màquines d'altíssimes prestacions, com les que formen part de la sèrie Danusys, que permet trepar i fresar i està equipada amb canvi automàtic d'eines i un banc de dades.
Més propera en concepte a una màquina de trepar pròpiament dita, hi ha la Danuport. Una màquina que reuneix els avantatges de la màquina de muntant mòbil amb les d'un trepant radial amb CNC. Es tracta d'una màquina adequada per a peces de grans dimensions.
La Danumeric s'ha desenvolupat per a petits lots o aplicacions puntuals. Destaca per la seva reducció de temps morts i, per tant, per la reducció de costos que suposa. La sèrie DAnumeric incorpora el trepant CNC de Donau, una solució que no requereix alineació prèvia de la peça i que facilita molt la programació.

Imagen

6) METALUNIVERS Abril 2002

Empreses o entitats relacionades

Maquinaria de Producción Europea, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasAdvanced FactoriesMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis