Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La división industrial de Forcadell afianza su posición en el mercado industrial catalán

La divisió industrial de Forcadell consolida la seva posició en el mercat industrial català

21/12/2007

21 desembre 2007

L'àrea d'Agència de la consultora immobiliària Forcadell , dins de la qual s'emmarca la divisió industrial, ha assessorat, entre gener i setembre de 2007, un total de 114 operacions en els sectors d'industrial, oficines i retail. En total, més de 90.000 metres quadrats construïts comercialitzats sense comptar sòl.

Durant aquest període, la divisió industrial ha liderat l'activitat comercial de la consultora, i és directament responsable del 80 per cent de les operacions realitzades. Han comptat amb la seva col·laboració empresarial companyies de gran rellevància nacional i internacional com Dragados, la multinacional farmacèutica Alcon Cusí, Gam Est, Pastes Gallo, Pepe Car, this, Factory Style, Falcó, Parc Logístic, Fraikin o la multinacional Viking, entre altres.

En l'actualitat, la divisió industrial de Forcadell dirigeix en exclusiva la comercialització de 10 importants desenvolupaments immobiliaris industrials a Catalunya, els quals representen 190.000 m2 de superfície industrial edificada. Aquests desenvolupaments estan emplaçats en 3 de les 4 províncies catalanes, concretament en els municipis de Granollers, Sentmenat, Sant Andreu de la Barca, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Llorenç d'Hortons, Sant Celoni, Castellar del Vallès, Lleida i Perafort.

Però Forcadell no només opera en el mercat industrial català. A través de la societat Forcadell & Rigal Associats, en l'últim trienni ha aconseguit un sòlid posicionament en el mercat industrial andalús. La consultora ha iniciat la comercialització en exclusiva d'un emblemàtic projecte industrial a Sevilla. Es tracta d'Jarilla Parc Empresarial, un desenvolupament immobiliari d'última generació que oferirà en les seves diverses fases al voltant de 525.000 metres quadrats de superfície industrial i empresarial. El nou parc empresarial té un emplaçament privilegiat al terme municipal de Sant Josep de la Rinconada, a 7 quilòmetres de la capital andalusa. El passat mes de maig es va iniciar la comercialització de la primera fase del projecte, que comptarà amb una superfície total de 80.000 metres quadrats. Altres 181.000 metres quadrats seran desenvolupats en un termini de 4 anys i els 264.000 metres quadrats restants en 8 anys.

La divisió industrial de Forcadell preveu tancar un molt bon exercici 2007, amb un increment de facturació al voltant del 11 per cent respecte a l'any 2006.

Empreses o entitats relacionades

GAM España Servicios de Maquinaria, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis