Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nueva tecnología de soldadura al arco robotizada: Tawers
Inserció Robòtica la distribueix a Espanya i Portugal

Nova tecnologia de soldadura a l'arc robotitzada: Tawers

Redacció MU05/12/2007
Tawers és un concepte revolucionari de soldadura desenvolupat per Panasonic i que ha estat líder de vendes al Japó i EUA. Inserció Robòtica, especialitzada en sistemes robotitzats a Espanya el comercialitza en exclusiva a Espanya i Portugal, i realitza proves per a tot aquell que vulgui provar el Tawers en les seves pròpies peces.

Aquesta nova solució de soldadura robotitzada està dissenyada per augmentar la qualitat de la soldadura alhora que incrementa les capacitats de producció. Basada en la "tecnologia de fusió", en Tawers tots els controls com el processador de dades i la programació, el controller, l'alimentació de fil i el propi robot estan fusionats en la mateixa CPU de 64 Bits. Aquesta tècnica origina una velocitat de comunicacions un 250 per cent més ràpida i elimina el retard en el flux d'informació entre dispositius.

Aquesta tècnica origina una velocitat de comunicacions un 250 per cent més ràpida i elimina el retard en el flux d'informació entre dispositius
Imagen
Entre les principals característiques d'aquesta silución destaca el disseny eficient, lliure de manteniment

Entre les principals característiques d'aquesta solució trobem:

Projeccions extremadament baixes i baixos nivells de transferència de calor en soldadura per curtcircuit SP-Mag (nivells de projeccions comparables a la soldadura polsada).

• Capacitat per canviar de soldadura premuda a no premuda i una altra a premuda dins del mateix procés.

• Control de reactor electrònic que elimina els cops d'inductància.

• Cicle de control i connexió de 10 micro segons.

• Resposta cinc vegades més ràpida que els circuits de màquines convencionals.

• Sofisticat sistema de refrigeració que elimina la necessitat de circulació d'aire extern entre els components electrònics.

• Eliminació d'errors deguts a la contaminació de partícules de soldadura.

• Disseny més eficient, lliure de manteniment.

• Més fiabilitat.

Més informació sobre la tecnologia Tawers en Inserció Robòtica SA, distribuïdor en exclusiva de Panasonic per a Espanya i Portugal (Tel.: 946767050. Www.inser-robotica.com).

Empreses o entitats relacionades

Inser Robótica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAX JornadasAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis