Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La tercera edición de los debates Icil contará con soluciones útiles sobre China, RFID, flujo tenso y el tren

La tercera edició dels debats ICIL comptarà amb solucions útils sobre la Xina, RFID, flux tens i el tren

26/10/2007

26 octubre 2007

Més de 33 experts logístics protagonitzaran la tercera edició dels Debats ICIL , que se celebraran el proper 20 de novembre al Palau Municipal de Congressos i Exposicions de Madrid.
Aquesta edició està patrocinada per Ceva Logistics ia més amb el suport de: Aenor, Jones Lang LaSalle, Dspartner, Leute, M. Soft, Knapp, Alfaland Sistemes, And Soft, Precisió Logística, Alphaplan i SSI Schafer.
El director general de la Fundació ICIL, Luís I. Doménech, va presentar la pròxima edició dels Debats acompanyat per Javier Escobar, Director de Formació i Consultoria ICIL i María Ballesteros, Gerent de ICIL Madrid. Doménech va explicar l'enfocament dels Debats sobre la Xina "Participaran directius d'empreses amb experiències positives a la Xina, altres amb iniciatives menys reeixides, societats que s'han aprofitat de les condicions econòmiques i institucions públiques com l'ICEX. Ens centrarem en debatre els pros i els contres de fabricar en aquest país, primera potència mundial a curt termini, segons els darrers estudis conjunturals. La discussió la volem portar els aspectes més pragmàtics sobre els avantatges i inconvenients d'invertir a la Xina i les rutes logístiques més eficients ".
Un expert ICIL, com a novetat, se sumarà a cada un dels 4 Debats per explicar l'experiència d'aquesta institució
El director general de la Fundació ICIL va recordar que el 2001 ja es va anunciar la implantació massiva de la tecnologia RFID: "No obstant això, passen els anys i això no es produeix. Existeixen nombrosos projectes pilots i algunes implantacions reals, molt poques, en funcionament. D'aquests casos reals tindrem oportunitat de conèixer a dos fabricants amb traçabilitat total en pernils un, i l'altre en formatges ".

Respecte al debat sobre flux tens, Domènech va destacar l'especial moment del sector del transport amb la nova normativa que fa molt difícil la realització d'aquesta tècnica logística, vinculada principalment al sector de la gran distribució.
Per aquest motiu participaran els responsables logístics d'empreses com Carrefour, Henkel Ibèrica, Arbora & Ausonia, mantegueries Arias, Grup Carreras, Ceva Logistics i DHL.

La tercera edició dels Debats IcilL es tancarà amb una taula nodrida d'experts que tractaran el present i futur real del transport ferroviari: Renfe Mercaderies ha acceptat la invitació de participar i serà una ocasió excepcional per conèixer els projectes i iniciatives, tant del sector públic , com del privat, amb la presència de nombrosos operadors, que ens explicaran la veritable conjuntura del transport ferroviari a Espanya ", segons va avançar Doménech.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación
SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis