Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sistema de regulación

Sistema de regulació

15/03/2002

De velocitat compacte.

Imagen
La família ACSD Servodrives de Fagor és una família de reguladors monobloc de velocitat, dissenyada per al control de motors síncrons AC Brushless.
Existeixen quatre mòduls de diferents potències, que ofereixen corrents de pic de 5, 10, 20 i 30 amperes eficaços per alimentacions de 220 V i tres mòduls de 4, 8, 15 i 25 amperes per a les versions de 400 V. Les principals característiques del ACSD són que incorpora Bus de camp Canopo i línia sèrie RS-422, entrada per a segona captació, sortida d'encoder programable, canvis de paràmetres ON LINE, una entrada lògica programable, una sortida lògica programable, dues sortides analògiques programables, funcions integrades, alimentació trifàsica, realimentació per Encoder TTL incremental, encoder volt pic a pic sinusoïdal any encoder Sincoder Stegman, dues entrades lògiques dedicades per al control del motor (Speed Enable i Drive Enable), i finalment incorpora totes les proteccions típiques en reguladors de velocitat.
Concretament, el model ACSD-05 té una alimentació de 220 V. També té un corrent nominal de sortida de 2,5 Amp, i un corrent de pic de 5 Amp / 0,5 s. L'alimentació de potència és per xarxa trifàsica de 50/60 Hz, amb un rang de tensió entre 220 Vac -15% i 240 Vac + 10%. El consum és de 5,6 Amp-rms, i té una protecció de sobretensió de 430 Vdc. La Ballast interna és de 112 Ohms, amb una potència de 200 W i un tret Ballast de 416 Vdc. La protecció tèrmica del radiador és de 90 º C. La temperatura de funcionament és de 5 ° C/45 ° C, i la d'emmagatzematge és de -20 º C/60 º C. Les dimensions del mòdul són 67 x 280 x 245 mm i el seu pes és de 3,85 kg.

FAGOR AUTOMATION, S. COOP.
Tel: 943719200 • Fax: 943791712
www.fagorautomation.mcc.es

 

5) METALUNIVERS Març 2002

Empreses o entitats relacionades

Fagor Automation, S.Coop.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    16/10/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    09/10/2024

Enllaços destacats

Sick Optic-Electronic, S.A.UMatelec - IFEMAAdvanced FactoriesX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis