Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SSI Schäfer construye un almacén de alto rendimiento para la empresa Carlsberg

SSI Schäfer construeix un magatzem d'alt rendiment per a l'empresa Carlsberg

21/09/2007

21 setembre 2007

L'empresa cervesera danesa ha adjudicat a SSI Schäfer el projecte per al disseny, la planificació i la realització del seu nou centre de producció i distribució, que comptarà amb més de 75,000 ubicacions a Frederica. Aquest projecte suposa la major inversió de la història de Carslberg.
En el seu afany de millora contínua, Carlsberg es va plantejar integrar les seves activitats de producció i distribució dins de la mateixa instal lació, amb una superfície d'1 km. quadrat, per optimitzar els seus processos productius. Aquest projecte implica enderrocar la seva nau de producció a Copenhaguen, que havia quedat obsoleta, i construir una nova nau prop de Frederica.

Els enginyers i tècnics especialitzats de SSI Schäfer han estudiat i desenvolupat la implementació del concepte logístic del client, així com la planificació de la construcció, i els sistemes d'emmagatzematge i transport.

El nou magatzem de Carlsberg ocuparà 10.000 metres quadrats
El nou magatzem de Carlsberg ocuparà 10.000 metres quadrats.
El nou centre de producció i distribució de l'empresa Carlsberg disposarà d'una zona d'expedició amb una superfície de 10.000 metres quadrats, la qual, està prevista ampliar en 9,000 metres quadrats addicionals en el futur.
L'estudi de les necessitats de l'empresa Carlsberg va portar SSI Schäfer a la construcció d'un magatzem de gran alçada amb 18 corredors, una longitud de 114 metres, 70,000 ubicacions de paletes a primera profunditat, i amb càrregues màximes de fins a 1.000 quilograms. El flux d'entrada / sortida del magatzem serà respectivament de 700 / 800 paletes / hora, realitzat per 18 transelevadors.

D'altra banda, està previst integrar una altra prestatgeria amb 8 passadissos amb una capacitat de 6.000 ubicacions i càrregues màximes de 500 quilograms. Aquest magatzem estarà gestionat per 8 transelevadors, i arribarà a un rendiment d'entrada i sortida de 250 paletes per hora.
El sistema de transport estarà integrat per més de 1.600 elements individuals, destacant apiladors / desapilador de paletes, 50 elevadors, 8 carros shuttle, entre altres elements.

La posada en marxa del sistema està prevista per a Abril 2008. El lliurament del projecte clau en mà es realitzarà el novembre de 2008
Les naus estaran connectades mitjançant ponts. La connexió del magatzem i les zones de preparació de comandes amb la planta productiva es realitzarà mitjançant la instal·lació d'una electrovía. El sistema de transport disposarà de dos circuits amb una longitud total de més de 4.000 metres, servit per 265 carros que permetran un flux de 3000 cicles dobles per hora. La gestió es realitzarà mitjançant el programari informàtic de Gestió d'emmagatzematge "ant" de SSI Schäfer, controlant el flux global de la instal lació incloent les reposicions i expedicions.
A més l'empresa danesa ha signat un contracte de manteniment amb SSI Schäfer per tal de garantir el servei post-venda per al seu centre de producció i distribució.

Empreses o entitats relacionades

SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis