Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a GE Fanuc Automation Solutions anticipa el lanzamiento de su producto Proficy Process Systems

GE Fanuc Automation Solutions anticipa el llançament del seu producte Proficy Process Systems

29/06/2007

29 juny 2007

GE Fanuc Automation Solutions ha confirmat la data per a la presentació del seu producte Proficy Process Systems a principis de juliol del 2007.
Proficy Process Systems ha estat dissenyat per optimitzar el valor dels processos de fabricació, híbrids i continus en indústries com ciències de la vida, aliments, envasat de productes, etanol, petroli i gas, subministrament elèctric i energia, productes laminats i tractament d'aigües potables i aigües residuals. GE Fanuc atén avui a desenes de milers de clients en aquestes indústries.
"Entenem que el principal valor que els clients esperen obtenir dels seus sistemes de control és el resultat", va explicar Steve Ryan, director de solucions de procés de GE Fanuc. "GE Fanuc, juntament amb els nostres integradors de sistemes altament qualificats, ofereix l'experiència i els coneixements necessaris per a produir aquests resultats".
Avui les empreses requereixen alguna cosa més que sistemes de control que simplement monitoritzin llaços entre processos. Necessiten tenir la llibertat de créixer, expandir-se i canviar els sistemes amb els seus negocis, així com també construir un pont sobre la bretxa que existia entre els seus sistemes d'automatització i de negocis. GE Fanuc ofereix ara una solució moderna basada en moltes de les seves provades tecnologies, juntament amb aquelles ofertes per altres socis líders en la indústria tecnològica.
"Proficy Process Systems és un producte únic al mercat," continuar Ryan. "Estem presentant un sistema que permeti a l'usuari escollir la tecnologia d'interfície Fieldbus que voleu utilitzar. Els nostres controladors PACSystems permeten als usuaris realitzar simultàniament control de producció contínua, discreta i fins i tot de moviment utilitzant el mateix controlador. Així mateix, proporcionem la capacitat de triar el llenguatge de programació amb el qual vol treballar: blocs funcionals, text estructurat o diagrames en escala. A més d'això, afegiu la capacitat d'escollir entre les nostres tecnologies de visualització de primera classe de la solució HMI / SCADA, iFIX o CIMPLICITY, i comptarà amb un sistema de control molt potent i flexible ".
foto

Empreses o entitats relacionades

FANUC Iberia, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis