Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El grupo Jiménez Maña triplica su área de almacenaje con un altillo de SSI Schäfer

El grup Jiménez Maña triplica la seva àrea d'emmagatzematge amb un altell de SSI Schäfer

28/05/2007

28 maig 2007

SSI Schäfer va ser escollida per l'empresa Jimenez Maña per a la instal·lació d'un altell d'una superfície total de 1.902 m 2 en el seu centre de recanvis, ubicat a Dos Hermanas, Sevilla. Aquest projecte té com a objectiu principal, augmentar l'àrea d'emmagatzematge de les peces de recanvis per donar-li el millor servei al seu client.
El projecte
El projecte consisteix en la instal·lació d'un altell amb prestatgeries de panells dissenyat per ocupar una superfície de 1.902 metres quadrats a la nau existent de Jiménez Maña. El proveïdor integral de solucions logístiques, SSI Schäfer, va signar el contracte de la instal lació a l'agost 2006, en el qual es va preveure la realització de la instal lació en dues fases.

La primera fase que ja està acabada i operativa des de febrer 2007, ocupa un espai de 1.162 metres quadrats. Aquesta instal lació consisteix en un sistema de picking de prestatgeries de panells R 3000, a tres nivells, per a l'emmagatzematge de recanvis i disposa de 20.774 metres lineals de prestatgeria. La planta baixa consta de 1.012 mòduls i d'una alçada de 4 metres, el que permet treballar amb recogepedidos verticals. Les dues plantes superiors consten, cadascuna, de 796 mòduls i d'una alçada de 2,5 metres, el que permet, al seu torn, el picking manual dels elements emmagatzemats. Cadascun dels mòduls estan equipats amb 11 nivells de prestatges per a suportar una càrrega de 100 quilos uniformement repartida. A més SSI Schäfer ha desenvolupat, especialment per al client, una zona de càrregues llargues de 1,5 metres de profunditat en la part final.

Imagen
La segona fase consta de 644 mòduls a la planta baixa i 575 mòduls en les plantes superiors. En aquesta segona fase, en la tercera planta es laran 5.715 metres lineals de prestatgeria. Sumant les dues fases i ampliacions, el projecte sencer correspon a 49 quilòmetres de prestatgeries amb una capacitat per a suportar fins a 4.932 tones.

En el magatzem de Jimenez Maña, SSI Schäfer va posar novament a prova la seva competència en la planificació i subministrament d'un sistema d'emmagatzematge d'acord amb les exigències del client, proporcionant-li una solució adaptada a les seves necessitats.
Per al client un dels avantatges d'aquest projecte està en l'aprofitament màxim de l'alçada de la seva nau, en la qual s'ha triplicat la capacitat d'emmagatzematge de peces de recanvis. D'aquesta manera, s'ha guanyat més capacitat i classificació de cara a l'emmagatzematge del producte per a les necessitats de distribució del centre de recanvis del grup Jménez Maña.

Imagen

Prestatgeries R3000: Un sistema per emmagatzemar tot, totalment versàtil i ampliable
El sistema de prestatgeries de panells multifuncional és un sistema especialment dissenyat per a les necessitats d'emmagatzematge en el sector automoció. SSI Schäfer ha realitzat una gran multitud d'instal lacions de la prestatgeries R 3000, sobretot en tallers i centres de recanvis de les més prestigioses empreses. Per a qualsevol tasca d'emmagatzematge, el sistema de bastidors modular i de prestatgeries encaixables R3000 permet total llibertat a la disposició dels mòduls de la prestatgeria. La seva gran versatilitat ajuda a resoldre qualsevol qüestió relacionada amb càrregues, ubicacions i espai en el magatzem. Els seus components estandarditzats permeten ampliar l'espai útil fins al sostre mitjançant sistemes de prestatgeries de diversos pisos amb capacitat de càrrega de fins a 5.000 quilos per bastidor. Per això, les prestatgeries de panells del sistema R 3000 estan especialment indicades per a instal·lacions de diversos pisos amb entreplantes transitables i gran capacitat de càrrega. A més, l'àmplia gamma d'accessoris permet una òptima adaptació i utilització de l'espai.

Empreses o entitats relacionades

SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesMatelec - IFEMAX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis