Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las ventajas del motor lineal
Omron vol facilitar l'accés a aquesta nova tecnologia

Els avantatges del motor lineal

Redacció MU13/03/2007
Ja no hi ha excuses per beneficiar-se del alt rendiment que ofereix l'ús de motors lineals enfront dels sistemes mecànics tradicionals. Els servomotors lineals transformen directament l'energia elèctrica en moviment lineal, sense cap tipus de transformació mecànica. Aquests sistemes no tenen engranatges i corretges, de manera que asseguren una major productivitat gràcies a una major precisió, i alts valors de velocitat i acceleració.
Imagen
Els servomotors rotatius són dispositius que es len en les màquines un cop que la part mecànica està completament dissenyada. En les solucions amb els lineals, el mateix servomotor és part del disseny mecànic. A més, els servomotors rotacions són solucions "tancades". Es subministren amb tots els dispositius perfectament connectats, preparats per funcionar de forma immediata, i asseguren un nivell de prestacions intrínseques al propi dispositiu (velocitat nominal o de bec, parell nominal o de bec, etc), sense que aquestes depenguin de la manera de connexió o instal lació. Per la seva banda, els servomotors lineals són productes "oberts", i per a la seva instal lació s'han d'adquirir les diferents parts de les que es componen (bobines, nuclis de ferro, guies, encoders lineals). En aquest cas, el rendiment del sistema va a dependre, en gran mesura, de la correcta instal lació.

Per optimitzar l'ús d'aquesta tecnologia, i amb l'objectiu de facilitar la implantació de servomotors lineals evitant la possibilitat d'instal·lacions incorrectes, Omron llança al mercat la solució Letla amb la que subministrarà als seus clients servomotors lineals perfectament acoblats i llestos per treballar. Letla integra bobina, nucli, guies i encòder lineal.

Omron disposa d'una àmplia gamma per cobrir les necessitats actuals demandades pel mercat ia més, ofereix un servei d'anàlisi d'aplicació i estimació de pressupost per a desenvolupaments a mida, basats en servomotors lineals en què la longitud del servomotor lineal (recorregut del moviment), o característiques com a força o velocitat, no es trobin previstes en els productes actualment disponibles en catàleg.

Amb aquesta solució, Omron vol facilitar l'accés a aquesta tecnologia d'última generació, assegurant els alts valors de rendiment de les màquines sense grans inversions en temps per a l'estudi i implantació de solucions basades en servomotors lineals.

Empreses o entitats relacionades

Omron Electronics Iberia, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    09/10/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    02/10/2024

Enllaços destacats

Sick Optic-Electronic, S.A.UAdvanced FactoriesX JornadasMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis