Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fanuc Robotics ofrece soluciones de paletizado y empaquetado para la industria de la bebida

Fanuc Robotics ofereix solucions de paletitzat i empaquetat per a la indústria de la beguda

25/01/2007

31 gener 2007

Imagen
La signatura Fanuc Robotics ocupa una posició avantatjada en el mercat europeu, amb més de 2.000 robots instal·lats a la indústria de la beguda amb referències mundials en cervesa, vi, xampany, licors, whisky, vodka, aperitius, aigua mineral i soda.

Juntament amb els seus partners integradors, la companyia ofereix una gamma de solucions avançades per accelerar les operacions de final de línia. El seu programari i sistemes intel ligents asseguren operacions de manipulació fiables i segures com la visió integrada (el controlador R-J3iC ve amb el maquinari necessari per a visió 2D), el programari de Line Traking (seguiment de línia), la detecció de col·lisió ultrasensible per protegir el robot, l'eina i els productes, i la visió avançada (basada en PC o properament integrada) per 2D visual line tracking (seguiment visual de línia) o 3D Bin Picking (recollida de contenidors tridimensional).

Imagen
Amb capacitats de càrrega des de 2 fins 700 kg, el client trobarà el model de robot més adequat per a les seves necessitats. Estan dotats d'alta velocitat a les sèries M-6iB (càrrega màxima 2-10 kg) per a aplicacions molt ràpides de Pick & Place (recollida i col·locació). Els robots M-420iA i M-421iA manegen càrregues superiors (40-50kg). La sèrie M-410iB (160-450kg) és un robot per palets mentre que la sèrie M-900iA està especialment destinat per a càrregues molt pesades (260-700kg) amb alta inèrcia al canell. Les càrregues més petites poden ser manipulades amb M-710iC (20-70kg) o amb la sèrie R-2000iB (100-210kg).

Empreses o entitats relacionades

FANUC Iberia, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesMatelec - IFEMAX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis