Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Universal CNC inaugura su nave en Guipúzcoa
Aprofitar les jornades de portes obertes per difondre la seva col·laboració amb Makino

Universal CNC inaugura la seva nau a Guipúscoa

Ibon Linacisoro15/11/2006
Coincidint amb la inauguració de les seves noves instal·lacions en Mendaro (Guipúscoa), Universal CNC va organitzar unes Jornades de Portes Obertes del 18 al 21 d'octubre que va aprofitar, a més, per presentar la seva nova representació en exclusiva per a tota Espanya de la marca japonesa Makino, fabricant de centres de mecanitzat d'alta tecnologia amb el que recentment ha signat un acord de col·laboració.
Fins a la data Universal CNC explicava al País Basc amb unes oficines des de les que atenia a aquest mercat. Ara, ha decidit fer un pas important amb una nova nau a la localitat guipuscoana de Mendaro, per tal de millorar la seva implantació a la zona. Van acudir a les jornades nombrosos professionals, tots ells sorpresos per les capacitats de les Makino i les Takisawa que s'hi van poder veure.
Imagen
Un dels objectius d'Universal CNC amb la marca Makino és apropar també al sector de la producció. Les màquines d'aquest fabricant japonès són ben conegudes en el sector del motlle i es pretén ara millorar la seva presència en la producció de peces seriades, un terreny en el qual Universal CNC es mou amb certa comoditat.

La col·laboració amb Makino ha començat amb bon peu, ja que recentment s'ha rebut una comanda de nou màquines per instal lar a Espanya. El nom del client no ha estat revelat.

Imagen

Màquines exposades

La nova nau es va inaugurar amb sis màquines en exposició. El centre de mecanitzat horitzontal d'altes prestacions Makino J3 incorpora un sistema de càrrega de peces a través de sistema Fastems amb robot Fanuc. En aquest cas s'uneix l'alta velocitat de la màquina (fins a 2,0 G d'acceleració) amb un sistema robotitzat de peces.

També es va poder veure una Makino A61, centre de mecanitzat horitzontal amb doble palet de 500 mm, dissenyat per a processos de gran rendiment amb diferents materials. És una màquina amb molta acceptació en automòbil, aeroespacial, alta velocitat, etc. La tercera màquina d'aquesta marca era una Makino S56, centre de mecanitzat vertical d'alta velocitat per a la mecanització de motlles i matrius.

Imagen
Pel que fa a les Takisawa, es va exposar el torn de doble capçal TT-200-ACM amb sistema de càrrega i descàrrega automàtica, que permet el mecanitzat per ambdues cares.

El model TT-160-D presenta el mateix concepte que l'anterior, però amb doble carregador i doble alimentador de peces.

Així mateix, els visitants van poder veure el torn CNC EX-108 de dos eixos amb sistema automàtic de càrrega i descàrrega de peces mitjançant robot Fanuc extern.

Empreses o entitats relacionades

FANUC Iberia, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesMatelec - IFEMAX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis