Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a RS Components gana el Premio Medioambiental en los Premios Electra 2006

RS Components guanya el Premi Mediambiental en els Premis Electra 2006

03/01/2007

3 gener 2007

RS Components , empresa especialitzada en la distribució de productes d'electrònica, electricitat, electromecànica i subministraments industrials, es va enfrontar en dura competició amb Datec Technologies, Farnell Inon i Samsung per guanyar el Premi Mediambiental en els Premis Electra 2006 de la Indústria Electrònica Europea.
El jurat va concedir el premi a RS en reconeixement al treball que la companyia ha realitzat en la preparació de la directiva RoHS, que va entrar en vigor al juliol d'aquest any. A més de proporcionar una completa gamma de serveis per ajudar els clients a comprendre i complir la legislació, la companyia ha treballat en estreta col·laboració amb més de 700 fabricants per obtenir informació sobre conformitat. Els serveis posats en marxa en relació a la Directiva RoHS han anat des impartir seminaris, un punt d'informació en línia ( www.rohs.es ) i les Alertes RoHS, a través de les quals els clients reben un correu electrònic amb l'estat de conformitat d'els productes en recerca. RS ha mantingut actualitzats als seus clients introduint símbols de compliment a nivell de producte en les seves comandes per la web i certificats de conformitat en línia.
RS va ser també una de les primeres companyies en obtenir la marca de confiança de BSI (BSI RoHS Trusted Kitemark) per a la seva magatzem central de UK, que complementa les seves certificacions ISO 9001 & ESD S20.20 proporcionant major control i assegurament de la qualitat als compradors d'electrònica.
Amb motiu de la recepció del premi Richard Eden, RS Components Market Development Manager, va declarar: "RS està molt orgullós d'haver Bestiar aquest premi. És un fantàstic èxit que reconeix el lideratge de RS pel que fa a RoHS i la nostra ferma convicció de donar el millor servei per satisfer les necessitats dels nostres clients. Volem donar les gràcies als nostres clients, proveïdors i les persones de la nostra empresa pel seu suport ".
L'equip independent de jutges que incloïa especialistes de Afdec, Envirowise, ISLI, NMI, QinetiQ, Roke Manor Research i la Universitat de Manchester, va confirmar que la quantitat i qualitat dels participants d'aquest any ha estat especialment significativa.
foto

Empreses o entitats relacionades

RS Iberia, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis