Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fotocélula cilíndrica

Fotocèl·lula cilíndrica

30/12/2001
Amb òptica radial de 90 º
Imagen
Omron amplia la seva família de fotocélulas cilíndriques E3F2 amb la versió en la qual l'òptica està disposada en un angle de 90 º, la qual cosa suposa oferir una alternativa més als models ja existents E3F2 amb detecció sobre mirall o objecte, facilitant d'aquesta manera l'elecció de la fotocèl·lula cilíndrica que millor s'ajusti a les necessitats del client.
Les noves E3F2 radials s'incrementen els beneficis que aporten les fotocélulas cilíndriques tradicionals ja que el seu disseny permet reduir considerablement l'espai d'instal lació requerit conservant les mateixes propietats òptiques i elèctriques que la resta de models estàndard d'aquesta família. A més, Omron ha aconseguit que la nova òptica no afecti a les dimensions externes de l'encapsulat M18 amb la finalitat que aquestes fotocélulas puguin utilitzar-se amb els ancoratges estàndard M18.
Les E3F2 radials estan disponibles en una àmplia varietat de models: PNP, NPN, connexió per cable o connector M12, encapsulat de plàstic o metàl·lic, etc.
 
OMRON ELECTRONICS, S. a.
Tel.: 913777900 • Fax: 913777956

Empreses o entitats relacionades

Omron Electronics Iberia, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    09/10/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    02/10/2024

Enllaços destacats

Sick Optic-Electronic, S.A.UAdvanced FactoriesX JornadasMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis