Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Proa Aplicaciones confía en lo bien hecho
Es dedica al manteniment i modificació de màquines i destaca per la seva experiència en CNC

Proa Aplicacions confia en el ben fet

15/08/2006
Des de la localitat biscaïna de Getxo, l'empresa Proa Aplicacions dirigeix la seva activitat al sector de la màquina-eina amb la finalitat de prestar el seu assessorament i servei en el manteniment i la modificació de màquines. Amb un profund coneixement del CNC, especialment de la marca Fanuc, aquesta empresa biscaïna ofereix a la indústria uns mitjans adequats, però també un punt de vista interessant en aquest camp de la maquinària.
Proa Aplicacions CNC es va crear per donar servei a fabricants / magatzemistes de màquina-eina, puntualment com a reforç del SAT, per a resoldre aquells problemes que, per distància, dificultat, colls d'ampolla, o altres, no puguin atendre com es caldria.

Patxi Barris, Director Tècnic i Gerent de l'empresa ubicada a Getxo, sap de la importància del CNC, pel que fa especial èmfasi en ell: "Es podria dir que realitzem tasques de tècnics en CNC (principalment electricitat / electrònica i programació), sempre basant-nos en CNCS Fanuc, un control en el qual som especialistes. ". Pel que fa a les màquines en si, s'atenen totes les marques, sempre en l'àmbit de les màquines CNC. Compten per a això amb personal electromecànic altament qualificat que no només ha sabut captar el concepte de l'empresa d'orientació cap al client, sinó que posa sobre la taula els seus coneixements per resoldre els problemes que puguin sorgir.

Imagen
Imagen
Imagen
Imagen
Tal com ho expressen des de la pròpia empresa, a Proa Aplicacions ofereixen "una manera de treballar diferent, però no menys professional i seriosa, demostrada mitjançant una àmplia i contrastada experiència en aquest sector". Per corroborar-ho, s'actua de la mateixa manera en reparacions, instal·lacions o incorporacions de noves tecnologies (instal·lacions de quarts eixos, carregadors, mesuradors, robotització, etc.).

Els principals serveis que es presten a Proa Aplicacions són:

  • manteniment de maquinària eina en general
  • millores i modificacions
  • seguretats i adequacions al RD1215/97
  • trasllats, instal·lacions i posades en marxa
  • cursets de CNC
  • atenció telefònica centralitzada i directa
Imagen
Imagen
Imagen
Imagen
foto

Empreses o entitats relacionades

FANUC Iberia, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    03/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    26/06/2024

Enllaços destacats

Advanced Machine ToolsMatelec - IFEMAX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis