Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ABB reúne a 400 clientes en su sede de Barcelona
Mostra una gran gamma de paquets funcionals de producció

ABB reuneix 400 clients a la seva seu de Barcelona

Nerea Gorriti15/08/2006
Els sempre espectaculars robots d'Asea Brown Boveri, SA (ABB) congregar prop de 400 professionals de la indústria del 13 al 16 de juny a les instal·lacions de la companyia de Sant Quirze del Vallès (Barcelona). Durant la jornada es van impartir diverses sessions tècniques que van abastar els diferents sectors industrials en què s'utilitzen els robots ABB i es va habilitar una zona d'exhibició on es van poder veure els diferents tipus de robots treballant en diferents tasques i aplicacions. En un moment industrial en el qual l'automatització cobra cada vegada més pes, els robots d'ABB es presenten com un partner important que ajuda a les empreses de la indústria metalmecànica a mantenir i incrementar la seva productivitat.
Màxima precisió dels robots d'ABB
Màxima precisió dels robots d'ABB.
Els clients van poder sentir com a casa. I precisament aquesta va ser la intenció de ABB que condicionar un espai per al descans del convidat qui programava la seva visita en funció de les xerrades que més s'ajustaven a la seva àrea laboral. No en va, el robot d'ABB es pot veure en un ampli marc d'aplicacions, totes elles de caire industrial: diferents tipus de soldadura, fosa, plàstic, paletitzat i pintura. L'àrea d'exhibició va mostrar un exemple d'una àrea de treball d'un client, amb diversos robots treballant.

Però com aconsegueixen els robots del grup ABB ser cada vegada més precisos? La resposta la vam obtenir l'any passat, amb la presentació del nou robot IRB 1600, una màquina capaç de realitzar moviments cap enrere i de la cinquena generació de controladors de robot, IRC5, que integra interessants prestacions com el concepte MultiMove. La constant inversió en innovació garanteix a la companyia poder oferir robots d'altes prestacions per a diferents àmbits que coneix a la perfecció.

Actualment, la indústria del metall treballa sota grans pressions de costos, i els fabricants necessiten solucions que ofereixin un valor afegit i més proporcionin flexibilitat. En aquest context, ABB proposa una solució: els robots de sis eixos per a diferents sectors, però el dels plàstics va ser especialment rellevant en la jornada de presentació.

Per augmentar la productivitat en la indústria metalmecànica, ABB ofereix una gamma de paquets funcionals de producció que es lliuren en només unes setmanes. S'adapten a un gran nombre d'aplicacions industrials. Concebuts per ABB, representa un equip complet, a punt per començar a produir, basat en la utilització d'equips estàndards de provada eficàcia.

El conjunt d'elements que conformen el paquet funcional estan muntat sobre una plataforma que facilita el seu transport, tant per l'interior de la fàbrica, com d'un lloc a un altre. Aquesta característica ofereix una gran flexibilitat per a canvis de producció, i per tant, una major rendibilitat.

En els processos de soldadura per arc, permet soldar petits subconjunts o peces de grans dimensions. Gràcies al conjunt s'obté una qualitat constant en la soldadura i ofereix un sistema de producció flexible.

Quant a la soldadura per punts, és possible unir diverses màquines per constituir una línia d'acoblament o utilitzar una sola màquina de forma autònoma.

Ofereix també una assistència a premses plegadores, de manera que ajuda a augmentar el coeficient de rendiment de la premsa i realitzar operacions complementàries de la premsa plegadora.

Els paquets funcionals de producció del fabricant de sistemes flexibles d'automatització, també es dirigeixen al segment del tall amb fresadora. Mecanitza a gran velocitat plàstics i materials composite, obté una qualitat de tall constant i ofereix un sistema de producció flexible tant en volum de producció com en tipus de peces.

Gran assistència en les jornades
Gran assistència en les jornades.
Per als professionals del tall per raig d'aigua, els paquets optimitzen l'accés a la peça, la qualitat del tall i la rapidesa d'execució.

Així mateix es destinen a operacions de fosa a pressió. Gràcies a ABB s'augmenta el coeficient de rendiment de la premsa, disminueix el consum de producte regulant el lubricant i redueix la quantitat de fosa perduda.

En aplicacions de desbarbat permet obtenir una qualitat constant mitjançant el control de procés. La màquina de desbarbat pot ser utilitzada per a altres tipus de peces.

Suposa també una solució de paletització de fi de línia de producció, multiformat i multiproducte, permet aplicar tubs seguint diferents maneres de col locació, per tractar tubs de grans dimensions amb una bona ergonomia en el lloc de control i s'utilitza en tasques de càrrega i descàrrega de premses d'embotició.

Pel que fa a l'aplicació d'adhesiu, tracta diferents tipus de productes, augmenta la qualitat de la dosi dipositada mitjançant la variació del cabal en funció de la velocitat de desplaçament de la pistola.

Es dirigeix també el sector del flamejat per flamejar peces de polipropilè abans de sotmetre al procés de pintura, tractar al cent per cent les parts de les peces que s'han de flamejar.

Per a la pintura, permet disposar d'una cabina robotitzada compacta per al procés de pintat dels productes i s'integra fàcilment en una línia completa.

Per als processos de polvorització, permet controlar el procés de polvorització i gaudir d'una bona qualitat d'acabat.

Cèl·lules robotitzades completes
Cèl·lules robotitzades completes.

Empreses o entitats relacionades

ABB (Div. Robotics) Asea Brown Boveri, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    09/10/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    02/10/2024

Enllaços destacats

Sick Optic-Electronic, S.A.UAdvanced FactoriesX JornadasMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis