Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Programación y simulación de células de soldadura robotizadas
Nou programari de Panasonic

Programació i simulació de cèl·lules de soldadura robotitzades

Redacció MU01/06/2006
Inserció Robòtica distribueix en exclusiva el Desktop Programming System de Panasonic, un revolucionari sistema CAD-CAM-CAE de fabricació que connecta directament el departament tècnic amb el departament de producció de qualsevol empresa.
Dibuix DTPS
Dibuix DTPS
Panasonic ha desenvolupat aquest sistema a la creixent demanda d'una major flexibilitat, augment de la rendibilitat i facilitat de maneig dels sistemes robotitzats. Des d'un entorn CAD en un PC, idèntic a la instal·lació real (instal lació, utillatges, peça) es realitza la programació òptima del sistema poden veure els resultats simulats en temps real (CAM) i posteriorment bolcar el robot per a la fabricació de la peça. De la simulació s'obtenen temps de cicle i longituds de cordons amb el que és possible valorar el cost de l'operació de soldadura i millorar la planificació de la producció (CAE).
Imagen
Entre els nombrosos avantatges que aquest sistema aporta a l'empresa trobem:

• Reducció dels costos i terminis de lliurament.

• Optimització dels cicles de treball del robot.

• Eliminació de col·lisions del robot en el "teaching".

• Possibilitat de traslladar programes entre diferents cèl·lules de fabricació.

• Durant la programació, el sistema segueix fabricant, eliminant així temps morts i fent econòmicament viables les sèries curtes.

• Predisseny d'utillatges sense que interfereixin amb les trajectòries del robot.

• Planificació del procés, definint les fases necessàries per a aquest.

• Possibilitat de generar programes parametritzats de peces veient els resultats simulats en temps real, de manera que és possible valorar el cost de l'operació de soldadura.

• Sistema "backup" de programes que fa virtualment infinit el nombre de programes del robot (depenent de la capacitat del disc dur del PC) ..

• Corba d'aprenentatge del sistema molt curta, ja que el comportament del sistema i la interfície és similar al del robot.

• Possibilitat de convertir programes de diferents models de robots Panasonic i transferir entre diferents instal·lacions (per a la mateixa peça).

Inserció Robòtica lliura el programa ja personalitzat per a cada client i el seu sistema robotitzat, amb models 3D de la instal lació i utillatge referència del client ajustats a la instal lació real per treballar directament, sense retocs. Inclou llicència d'ús i curs de formació.

Empreses o entitats relacionades

Inser Robótica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAX JornadasAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis