Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Un amplio abanico de posibilidades
Delteco Stand D 43/43 Pavelló 5

Un ampli ventall de possibilitats

Redacció01/02/2002
Des de la màquina compacta per a producció en sèrie fins a fresadores de 5 eixos o torns equipats amb eixos de 50 HP (37 kW). Delteco mostra en el seu estand màquines-eina adaptades a tot tipus de necessitats de producció.
Delteco presentarà en el seu estand fresadores de Hermle, un centre de mecanitzat vertical de Quasar, un torn de Hyundai, el model HIT -460: el més gran que tenen i torns verticals de EMAG. Es tracta d'un ampli assortiment de màquines-eines per a cobrir una gran varietat de necessitats de mecanitzat.
Pel que fa a Hermle, Delteco exposarà les fresadores C600U, de cinc eixos, la C800V de tres eixos i la compacta C500, pensada per acoblar-se a produccions en sèrie.
Els models C600 i C800 tenen en comú la seva construcció modificació de tipus cavallet que permet evitar els desavantatges de la construcció convencional. Es caracteritzen tots dos models per posseir tres eixos a l'eina. Això permet una dinàmica independent de lloa peça, una condició ideal per avanços ràpids fins 35m/min.
Tenen una configuració modular de les variants de taules i d'ampliació en la bancada de màquina multifuncional. D'altra banda, el carro i està allotjat com travesser en tres carros amb tres rails escalonats. Ambdós models presenten un bon comportament de guia del travesser mitjançant el suport en tres punts i accionament central.
El model C500, en canvi, està pensat per a la seva disposició en sèrie. Es tracta d'una fresadora compacta, dissenyada per estalviar espai (té una amplada de màquina de només 1,25 metres). Igual que els altres dos models de Hermle, la C500 també presenta una modificació en la construcció de tipus cavallet.

Rendiment, rigidesa i velocitat

El centre de mecanitzat MV204II de Quasar presenta una bona combinació entre velocitat (10.000 rpm), potència (15 kW a rpm), parell (192 Nm) i rigidesa (radial: 250 N / micres; axial: 350 N / micres).
Es tracta d'un centre de mecanitzat molt compacte, fabricat en material de fosa d'acer que la converteix en una màquina robusta. El recorregut dels eixos és de 1.020 mm en l'eix X, 600 em el I, i 560 en el Z, amb avenços ràpids de 32 m / min.
Està equipat amb un CNC Fanuc 18 MC com a estàndard i magatzem de 24 herramientas.También és estàndard la refrigeració a 20 bar a través de l'eix i el tractament universal d'encenalls incloent rentat automàtic i transportador.

El més gran

El model Hyundai HIT-460 és un torn CNC d'elevada potència i excel·lents prestacions quant a productivitat. Està equipada amb un cargol de 37 kW de potència (50 HP) i un control Fanuc 18T-C.
La velocitat de l'eix és de 1.800 rpm i els avenços ràpids entre 15/20 m / min.

Automatització en tornejat

L'empresa EMAG Màquina Eina, filial espanyola del grup EMAG i el distribuïdor oficial és DELTECO anirà a la BIEMH amb la màquina de tornejat i centre de producció vertical VL5 i el centre de tornejat vertical amb doble cargol VSC 200 DUO.
El model VL5 permet automatitzar la producció de manera rendible. El sistema d'automatització està integrat a la màquina i consisteix en una cinta transportadora de peces de llaç tancat que envolta la màquina.
Treballa amb peces de fins a 260 mm de diàmetre i s'adapta a la producció de lots petits i grans de peces. Són màquines d'ús universal: ràpides, fàcils de programar i amb un fàcil canvi d'eina. Les velocitats ràpides de desplaçament transversal de l'eix li permeten moure's vertical i horitzontalment per prendre les peces del transportador i portar-les a la posició de mecanitzat, per tornar després al transportador i així completar el cicle. La velocitat de desplaçament trasnversal de l'eix Z és de 30 m / min i la de l'eix X és de 60 m / min. El temps de canvi de peça és només de 2 a 4 segons.
Per la seva banda, el centre de tornejat vertical amb doble cargol VSC 200 Duo és adequat per a la mecanització de petites peces en sèries mitjanes. La VSC 200 Duo posseeix dues zones de treball separades. Cada un disposa del seu propi pòrtic, i una torreta EMAG independent per a cada cargol.
Model HIT-460 de Hyundai
Model HIT-460 de Hyundai
Rendiment i rigidesa en el centre de mecanitzat de Quasar
Rendiment i rigidesa en el centre de mecanitzat de Quasar
C800V de Hermle
C800V de Hermle


més informació:
Delteco, S.A.
Tel: 943 707 007 Fax: 943 121 693
www.delteco.com

4) METALUNIVERS Gener - Febrer 2002

Empreses o entitats relacionades

Delteco, S.A.U.
FANUC Iberia, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    03/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    26/06/2024

Enllaços destacats

Advanced Machine ToolsX JornadasMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis