Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Omron Electronics Iberia celebra la 4ª Edición del Concurso de Aplicaciones Industriales

Omron Electronics Iberia celebra la 4 ª Edició del Concurs d'Aplicacions Industrials

11/07/2006

11 juliol 2006

Dilluns passat dia 5 de juny de 2006, va tenir lloc el lliurament de premis als guanyadors de la 4a Edició del Concurs d'Aplicacions Industrials que Omron Electronics Iberia, SA organitza a la zona de Llevant. L'esdeveniment es va celebrar a l'Hotel Valencia Palace i va comptar amb una participació de més de 140 assistents.
Han passat tretze anys des que la direcció d'Omron pensés que una de les formes d'apropar l'ensenyament a la indústria és promovent un concurs de prototips industrials. La idea consisteix a desenvolupar projectes d'automatització per alumnes de centres de formació, Cicles Formatius i Universitats. D'aquesta manera es facilita als estudiants un primer contacte amb un procés d'automatització pràcticament real. Cada dos anys i de forma ininterrompuda, Omron Electronics Iberia SA, organitza aquest concurs amb un interès creixent d'acord amb l'índex de participació de les darreres edicions.
Eva Campanar i Alejandro Moner, Sales Assistant i Iberia Key Account Manager, respectivament, van ser els responsables de conduir l'acte fent una presentació amena i distesa de tots els participants i dels projectes presentats. Durant les seves intervencions, tots dos van fer èmfasi en l'altíssima qualificació dels treballs i la dificultat de la Comissió Tècnica per atorgar els premis.
Professors i alumnes van rebre els seus diplomes de participació i la felicitació del jurat compost per: Jose Miguel Salavert Fernández, director general d'Indústria i Comerç, i Josep Vicent Felip i Monlleó, Director General d'Ensenyament, ambdós membres del Govern de la Comunitat Valenciana. El jurat el completava Fernando Colás Fustero, director general d'Omron Electronics Iberia, SA
Els 6 premis de la 4 ª Edició van ser:

1. Premi al projecte més pedagògic AIES Jaume I d'Ontinyent: Cinta Classificadora

2. Premi al projecte més pedagògic B, IES Joan Fuster de Sueca: Automatització total d'un procés d'envasat, segellat i pesatge sense intervenció humana.

3. Premi al projecte més viable A, IES Joan Fuster de Sueca: Tractament automatitzat de cromat de peces.

4. Premi al projecte més viable B, Universitat de València: Sistema de Control d'Accés al Laboratori.

5. Premi al projecte més innovador A, IES Cotes Baixes d'Alcoi: Aerogenerador.

6. Premi al projecte més innovador B, Universitat Politècnica de València: Automatització de traspaleta per al seguiment de trajectòries mitjançant Visió Artificial.

foto

Empreses o entitats relacionades

Omron Electronics Iberia, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    09/10/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    02/10/2024

Enllaços destacats

Sick Optic-Electronic, S.A.UAdvanced FactoriesX JornadasMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis