Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a CAD-CAM-CAE con Robots antropomórficos
Inserció Robòtica porta més de 20 anys dissenyant i subministrant sistemes robotitzats

CAD-CAM-CAE amb Robots antropomòrfics

Redacció PU15/03/2006
Dins del sector del plàstic Inserció Robòtica ha realitzat diferents tipus d'instal • lacions entre els quals cal destacar la descàrrega d'injectores de plàstics, la càrrega d'inserits en motlles i descàrrega de la peça resultant en injectores de plàstic, la càrrega i descàrrega de premses de smd , l'acabat de peces: eliminació de rebava, polit ... i mecanitzat de peces: trepat. L'última instal lació subministrada per Inserció Robòtica és un sistema robotitzat de trepat de motlles de plàstic, utilitzats aquests en el procés de fabricació de peces de cel·lulosa modelada.
Imagen
El sistema es compon d'un robot antropomòrfic de 6 eixos Panasonic VR-008, un sistema de CAD-AM-CAE DTPS de Panasonic, un bastidor autoportant amb 2 estacions de treball, sistema de canvi automàtic d'eina i seguretats homologades CE. La instal·lació funciona de manera desatesa, ja que cada peça incorpora una mitjana de 3.000 trepants i no és necessària la intervenció de l'operari més que per a la càrrega i descàrrega de les peces. Els forats s'havien de realitzar perpendiculars a la superfície de la peça, o formant un angle determinat.
La instal·lació funciona de manera desatesa, ja que cada peça incorpora una mitjana de 3.000 trepants i no és necessària la intervenció de l'operari més que per a la càrrega i descàrrega de les peces.
El temps emprat en la tasca de programació mitjançant el teaching del robot seria altíssim, pel que era necessari un programari capaç de reduir aquest temps, i el programari és el Desktop Programming & Simulation System. Per això partint del model en 3D de la peça es realitza la programació assistida amb el programari DTPS de Panasonic que permet orientar l'eina perpendicular a la superfície, així com repetir patrons de trepat fàcilment, fent que el robot es comporti de manera similar a una màquina eina però amb un cost i flexibilitat major (6 eixos).

Empreses o entitats relacionades

Inser Robótica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAdvanced FactoriesX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis