Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nueva máquina de soldar de Panasonic YD-350 GB2
Comercialitzada a Espanya per Inserció Robòtica

Nova màquina de soldar de Panasonic i D-350 GB2

Redacció MU15/01/2006
Inserció Robòtica, enginyeria amb més de 20 anys d'experiència, integra i comercialitza en exclusiva per a Espanya i Portugal els productes de la marca Panasonic, companyia japonesa que ha aconseguit importants avanços en el camp de la soldadura.
Models de màquines de soldar GB2 de Panasonic
Models de màquines de soldar GB2 de Panasonic
Avui dia, les fonts de potència per al procés MIG / MAG han evolucionat notablement amb la incorporació de la tecnologia digital per al control del procés. Una d'aquestes fonts de nova generació és la Panasonic i D-350 GB2, una màquina completament digital, pensada per treballar en conjunt amb un robot de soldadura a l'arc de Panasonic. El programari del controlador del robot integra la màquina de soldar amb el robot de forma completa i intuïtiva. Aquesta màquina de soldar és intel ligent i molt ràpida.

El Centre Tecnològic AIMEN (Galícia) ha utilitzat la font i D-350 GB2 en diversos dels seus projectes d'R + D + i en col laboració amb empreses industrials. Això ha permès comparar el grau de realització de la font de Panasonic en diferents aplicacions i contrastar-lo amb el de fonts de potència d'altres fabricants.

Un dels avantatges de la ID-350 GB2 respecte a altres màquines de soldar, és el eficaç del seu control digital. Aquest la fa idònia per a la soldadura de xapa d'acer de petit gruix. És una màquina adequada per al sector d'automoció, fusteries metàl·liques, fàbriques d'electrodomèstics i similars.

La font Panasonic i D 350 GB2 ha presentat un comportament molt fi en transferència per curtcircuit i superior a la mitjana, mentre que en transferència esprai les diferències no són tan significatives. El sistema d'alimentació del fil és excel lent, i és responsable, en bona mesura, de la qualitat de les soldadures i la robustesa del procés.

A més, cal destacar que aquest sistema permet la programació de tots els equips des d'un únic panell de control, el que disminueix els costos associats a la posada en marxa de nous processos.

Empreses o entitats relacionades

Inser Robótica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAdvanced FactoriesX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis