Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fagor Automation celebra su 25º aniversario

Fagor Automation celebra el seu 25 aniversari

01/03/2006

1 març 2006

Fagor Automation va celebrar ahir el seu 25 Aniversari al Kursaal donostiarra, amb una jornada commemorativa que va comptar amb la que participació d'un nodrit grup de clients, proveïdors i amics i en la qual el seu director gerent, Julen Busturia, va traçar un positiu recorregut històric de la Cooperativa i va tenir un record especial d'agraïment cap als seus promotors.
El 1987, quan poques empreses es plantejaven la seva implantació a la Xina, Fagor Automation ja estava venent allà controls numèrics i sistemes de visualització i formant tècnics perquè donaren una assistència propera i qualificada. Avui dia compta amb més de 7.000 controls instal·lats a empreses xineses, sent una de les marques de CNC més conegudes, disposant així mateix d'una planta de muntatge a Beijing amb 30 empleats.
La facturació total de la Cooperativa superarà aquest exercici els 55 milions d'euros, dels quals el 76 per cent corresponen a vendes internacionals. El 2004, el 46 per cent provenir del mercat asiàtic (especialment la Xina i Taiwan), el 30 per cent d'Amèrica i el 24 per cent d'Europa. La seva plantilla mitjana s'aproxima a les 600 persones, de les quals 150 treballen en els seus 24 delegacions repartides en 16 països.
El seu pla estratègic 2005-2008 preveu una inversió per a aquest període de 8,2 milions d'euros, dels quals la planta xinesa absorbirà el 20 per cent. A més del seu negoci tradicional centrat en el sector de màquina-eina, Fagor Automation preveu ampliar la seva activitat cap a altres sectors de futur com a energia, salut i biotecnologia. Pel que fa a vendes, el pla preveu arribar als 70 milions d'euros el 2008, amb una plantilla de 675 persones.

Empreses o entitats relacionades

Fagor Automation, S.Coop.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    16/10/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    09/10/2024

Enllaços destacats

Sick Optic-Electronic, S.A.UMatelec - IFEMAAdvanced FactoriesX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis