Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Murrelektronik presenta en BIEMH 2014 el módulo de seguridad activa MVK Metal Safety

Murrelektronik presenta en BIEMH 2014 el mòdul de seguretat activa MVK Metall Safety

30/05/2014

30 de maig de 2014

Imagen

Murrelektronik Spain participarà en la Biennal de Màquina Eina que se celebra a Bilbao del 2 al 7 de juny (pavelló 3, stand H33). En la fira, que s'ha erigit entre les més importants del sector, Murrelektronik presentarà les seves solucions per al món de l'automatització, entre les quals destaca el mòdul de seguretat activa MVK Metall Safety, especialment interessant per a la indústria del sector.

La seguretat és un tema vital en la indústria de l'automatització. La tecnologia activa de Murrelektronik en matèria de seguretat ajuda a aconseguir estàndards realment alts.

Murrelektronik ofereix productes fiables per a solucions de tecnologia de seguretat passiva. Els relés MIRO, combinats amb els mòduls de bus de camp de seguretat passiva (MVK Metall, Cube67 i MASI) creen instal·lacions segures. Si és necessari, les sortides dels mòduls es tallen i les parts afectades de la màquina són bloquejades de forma segura i simple, que permet conservar els paràmetres de la instal·lació. A través del MVK Metall Safety, Murrelektronik ofereix també tecnologia de seguretat activa. Aquest robust mòdul controla entrades i sortides segures en combinació amb un control segur (F-PLC i CNC). L'ús dels protocols de bus de camp Profinet/Profisafe assegura que les dades de seguretat es transfereixen d'una manera fiable. MVK Metall Safety forma part d'un complet sistema que satisfà les més altes categories de seguretat i que permeten realitzar instal·lacions amb Nivell 3 de Seguretat Integrada (SIL 3 segons IED 61508 i IEC 62061) i el Nivell d'Execució i (Ple segons EN ISO 13849-1). A més, MVK metall safety permet connectar entrades i sortides de seguretat.

MVK metall safety està també disponible amb connexió Push-Pull, una innovadora tecnologia que minimitza al màxim el temps de canvi d'eines, amb el consegüent estalvi de temps i diners.

Altra de les característiques destacades de MVK metall safety és la seva funció integrada Profinet ‘Fast Startup- FSU’ (engegada ràpida), gràcies a la qual el mòdul torna a estar operatiu 400 mil·lèsimes de segon després del canvi d'eines. A més, la funció FSU permet que els paràmetres que han de ser transferits estiguin definits, per la qual cosa no necessiten ser reconeguts automàticament. Durant l'engegada només les dades rellevants són transferits novament des del control. A més, els mòduls informen activament al control que estan llests per iniciar la comunicació, no necessiten esperar una ordre cíclica. Aquestes mesures ajuden a reduir costos i estalvien molt temps.

Els mòduls compactes MVK Metall Safety són apropiats per a aplicacions en ambients industrials extrems, gràcies a la protecció IP67 i a la seva alta resistència al mitjà i a les vibracions. A més, ofereixen opcions de diagnòstic complet tant en camp mitjançant LED’s d'indicació d'estat o via el bus Profinet per ser detectats pel PLC.

Empreses o entitats relacionades

Murrelektronik Spain, S.L.U.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    09/10/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    02/10/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced FactoriesSick Optic-Electronic, S.A.U

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis