Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Redima Group despliega su muestrario de maquinaria en la BIEMH 2014

Pavelló 5 stand G-37

Pavelló 5 stand C-33

Redimeixi Group desplega el seu mostrari de maquinària en la BIEMH 2014

Redacció Interempresas05/05/2014

La distribuïdora de màquines-eina Redimeixi Group presenta en la Biennal un grup de màquines de primeres marques seleccionades per a l'ocasió. Redimeixi col·labora i representa als més importants fabricants nacionals i internacionals de màquines-eina, per la qual cosa ofereix solucions en l'optimització dels processos de mecanitzat.

Laser Ermaksan LM 2000.3x1.5 (Pavelló 5 stand G-37)

Màquina de tall pla per làser de Fibra Òptica LM 2000.3x1,5 altament dinàmica amb característiques úniques de qualitat, precisió i productivitat. La tecnologia del làser de fibra és més ecològica i la inversió i el manteniment és considerablement menor. Reducció de costos de fins a un 70% i un 60% d'estalvi d'energia.

És una màquina de construcció monolítica. La seva estructura és d'acer ST-44 A1. Es transporta com a únic element. Aquesta particularitat permet que les operacions d'instal·lació siguin summament senzilles i ràpides. Incorpora l'última tecnologia de motors lineals que no presenta la deformació de les clavegueres a boles o les caixes d'engranis amb sistema pinyó-cremallera i ens permet una fabricació de peces més rendibles i precises amb sistemes d'alta acceleració i alta velocitat.

El moviment del pont de cort es realitza amb dos motors lineals, doble guia lineal sobre patí de rodadura a cada zona de guiat d'eixos X i I (2 guies en cada lateral en l'eix X i dues guies en l'eix I). En el cas de l'eix Z, es disposa de doble guia lineal i claveguera a boles. Ofereix control de potència del laser, sensor d'altura de tall, connexió a la Base de dades, paràmetres a l'abast i PLC per a components perifèrics ja integrat. Té capçal de tall HP SSL, de Precitec, amb el Sofware de programació Lantek Expert.

Laser Ermaksan LM 2000.3x1.5
Laser Ermaksan LM 2000.3x1.5

Plasma Soitaab model Over (Pavelló 5 stand G-37)

Bastidor construït amb tub estructural d'acer, soldat en una sola peça. 2 guies lineals de rodadura i cremallera d'alta precisió que permeten un moviment fluït del carro màster porta-torxa. Pòrtic construït en rígida estructura d'acer electrosoldada. Guies lineals de rodadura i cremalleres en longitudinal. Mesa de tall incorporada, completament lliure i dividida en sectors per concentrar l'extracció de fums sol a l'àrea interessada pel tall i mitjançant 2 canals laterals.

Funciona amb el generador de plasma Hypertherm HPR 260 XD amb control automàtic d'altura per tensió d'arc. El seu posicionament Iinicial és automàtic per sensor de xapa, per mitjà de la pròpia torxa, i amb sistema TAG. Té protecció anti rajos UVA, sistema anticolisión mitjançant dispositiu magnètic, interface plasma CNC, unitat de filtrat de fums de 16 cartutxos i Programari Package CAD/CAM Lantek Expert Cut Plus per Windows.

Plasma Over
Plasma Over.

Plegadora elèctrica Safandarley I-Brake B 100-3100 (Pavelló 5 stand G-37)

Plegadora d'accionament servoelectrónico model I-Brake B, pionera al món del plegat a causa del seu sistema de moviment de la trancha de plegat a través de corrioles i corretges industrials. Màquina altament dinàmica amb velocitats i temps de cicle únics. La tecnologia servoelectrónica existeix al mercat des de 1996, basant-se en un innovador sistema de corrioles que elimina la necessitat de l'ús d'olis hidràulics, la qual cosa la converteix en la màquina més eficient en productivitat, ecologia i estalvi energètic. El repartiment uniforme de l'esforç de plegat sobre la trancha superior fa pràcticament innecessari l'ús d'addicionals sistemes de compensació de flexions de la taula inferior.

És una màquina de construcció modular. La seva estructura és de plaques d'acer d'altes prestacions, conformat i assemblat. Es transporta com a únic element, la qual cosa fa que sigui molt senzilla i ràpida la instal·lació de la màquina en el client final. La longitud de plegat és de 3100 mm, amb una potència de plegat de 100 t.

Incorpora l'última tecnologia de servomotores tant per a l'accionament de la trancha de plegat com per al topall posterior de 4 eixos (X-R-Z1 i Z2), de grans prestacions i gran precisió. El control CNC, completament desenvolupat per Safandarley, és un potent ordinador adossat a la màquina amb una pantalla tàctil de 17” i un interface Home-Màquina extremadament senzill i intuïtiu a la seva programació. A més, aquest control permet treballar amb diversos programari externs de plegat offline.

Safandarley I-Brake B 100-3100
Safandarley I-Brake B 100-3100.

Centre de mecanitzat de 5 eixos Litz DL. 620 (Pavelló 5 stand C-33)

Centro de mecanitzat Litz d'alt rendiment. La seva estructura d'alta rigidesa, de fosa Meehanite dissenyada per poder garantir la màxima precisió i estabilitat durant el mecanitzat. Dissenyat i construït per satisfer les creixents demandes del mercat en el camp de mecanitzats de geometries complexes d'alta precisió i amb un òptim accés a la zona de treball. Treballen els 5 eixos simultàniament, ideal per al mecanitzat de peces del sector d'aeronàutica, automoció, etc.

Els eixos X, I, Z es desplacen sobre guies de corrons d'alta precisió amb regles de mesurament directe i els cursos són X 620, I 520, Z 460 mm. El gir de la taula en l'eix ‘C’ 360º i el gir de basculación de la taula en l'eix ‘B’ 50 ° i +/- 110º disposen de sistemes de mesurament directes que garanteixen la màxima precisió. La claveguera principal és de transmissió directa (DDS) de 15.000 rpm i 17Kw de potència. Posseeix control Heidenhain iTNC 530 HSCI d'alta velocitat equipat amb una nova arquitectura de processador de gran velocitat i carregador de 32 eines BBT 40.

Litz DL. 620
Litz DL. 620.

Centre de mecanitzat vertical LG-1370 (Pavelló 5 stand C-33)

Concebut per realitzar els mecanitzats més exigents i precisos i perfecte per al mecanitzat d'alta velocitat, la bancada de la màquina està construïda amb fosa Meehanite d'alta qualitat d'una única peça, extraordinàriament rígida i sobredimensionada està dissenyada per suportar els majors esforços amb la mínima deformació. Les dimensions de la taula són 1400 x 650 mm i els cursos X-1.300, I-700, Z-650 mm, amb avanços ràpids de 40 / 40 / 30 m/min.

Posseeix capçal d'accionament directe DDS de 12.000 rpm., motor capçal Heidenhain QAN 200UH 17 Kw, guies lineals de corrons en tots els eixos, control Heidenhain i TNC 530 HSCI, refrigeració interna a 20 bar i carregador de 24 eines BT 40.

LG-1370
LG-1370.

Centre de mecanitzat de pòrtic Hartford Mirage HEP 3150 (Pavelló 5 stand C-33)

El concepte d'aquesta màquina és de pòrtic fix i taula mòbil. La bancada està fabricada d'una única peça en fosa meehanite GA350. La seva estructura estable, extremadament rígida i sobredimensionada i les seves àmplies guies donen com resultat un conjunt compacte que ens assegura gran rigidesa i precisió. El pòrtic, fabricat en fosa de màxima qualitat, està dissenyat amb elements finits, la situació de les guies del travesser permet disposar d'una estructura amb mínima deformació i màxima rigidesa.

Les guies lineals de corrons en els eixos X, I, Z, àmpliament dimensionadas estan dissenyades perquè la seva posició es trobi just damunt dels punts d'anivellació, la qual cosa permet dirigir els esforços directament al sòl sense produir-se cap tipus d'esforços de torsió en l'estructura.

Té sistema de mesurament directe per regles de captació en els eixos X, I, Z, amb la claveguera principal de transmissió directa (DDS) de 10.000 r.p. m. i con BT50. Les dimensions de la taula són 3.000 x 1.400 mm i un pes màxim admissible de 7.000 Kg. Els cursos són X-3.250, I-1.500, Z-780 mm i el motor principal amb que se subministra la màquina és Heidenhain QAN 260 UH de 22 / 30 KW i 143 / 195 Nm de parell. A més, aquest centre de mecanitzat posseeix enfriador d'oli de la claveguera principal, amb refrigeració interna 20 bar i control Heidenhain iTNC 530 HSCI.

Hartford Mirage HEP 3150
Hartford Mirage HEP 3150.

Torn Chevalier FCL 40120 (Pavelló 5 stand C-33)

FCL 40120 és un torn de control numèric de bancada plana de gran capacitat i robustesa, amb bancada sobredimensionada d'una sola peça en fosa meehanite, ampla, tipus 3 V, que genera gran estabilitat i paral·lelisme.

El seu capçal és molt robust i incorpora tres gammes d'accionament automàtic de velocitats. L'eix principal està suportat en tres grans suports amb rodaments de gran precisió (ABEC 7) que asseguren un gran comportament en estabilitat i arrencada d'encenalls en peces de gran diàmetre. El clavegueres de gran diàmetre en moviment en els moviments x - z té recirculació a boles.

Característiques principals:

  • Voltejo sobre bancada 1015
  • Volteig sobre carro transversal 670
  • Distància entre punts 3000
  • Velocitats de la claveguera principal 0-1200
  • Diàmetre del forat la claveguera principal 120
  • Potència del motor principal 40 HP
  • Control Fagor 8055TC
Torn FCL 40120
Torn FCL 40120.

Empreses o entitats relacionades

Redima IMT, S.L.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    09/10/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    02/10/2024

Enllaços destacats

Sick Optic-Electronic, S.A.UAdvanced FactoriesX JornadasMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis