Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a IMZ, CBM y Twin Disk: lo último en tecnología Tecoi en la BIEMH 2014
Pavelló 5 stand D-24 i I-25

IMZ, CBM i Twin Disk: l'últim en tecnologia Tecoi en la BIEMH 2014

Redacció Interempresas24/04/2014

Màxima precisió i producció són els pilars essencials sobre els quals s'assenta la filosofia dels centres de treball fabricats per Tecoi, empresa especialitzada en sistemes avançats per al processament de xapa de grans dimensions que està present en la 28 edició de la BIEMH de Bilbao amb tres de les seves màquines pioneres en el tall per làser i plasma i importants avanços tecnològics de gran rellevància per a l'optimització dels processos productius.

Velocitat amb LS Disk

Equipada amb làser d'estat sòlid TruDisk Trump i amb sistema Twin Disk per a tall amb doble capçal de làser per a altes capacitats de producció i sistema de bisellat Bevel Arc exclusiu de Tecoi, LS Disk treballa en amples de fins a 4.000 mm i longituds de fins a 26.000 mm en una o dues zones de treball independents. La seva velocitat de posicionament aconsegueix els 125 m/min. Construïda sobre un sistema de crestallera telescòpica servo-controlat que proporciona estabilitat i robustesa al conjunt, està equipada amb sistemes de control i accionament Fanuc, que inclouen pantalla tàctil, encoders absoluts i comunicacions per fibra òptica. Per les seves característiques, es converteix en l'eina de treball perfecta per a tasques de màxima producció i precisió en grans formats i espessors de xapa. A més, incorpora els sistemes S.P.C. per al control total de la perforació i S.A. de C.-L per minimitzar l'efecte de les col·lisions.

LS Disk

LS Disk.

Màquina multitarea Teknos

Està dissenyada per al tall amb requeriments de qualitat en alta definició gràcies a la seva elevada capacitat i grans dimensions. Amb amples de treball de fins a 12 metres i velocitats de posicionament que aconsegueixen els 40 m/min, és la màquina multitarea de Tecoi amb opcions de plasma, bisellat, oxicorte, trepat, marcat i cort de tubs. Una de les novetats que aquest model presenta en BIEMH és el sistema exclusiu Driltec per a alta capacitat de trepat.

Teknos
Teknos.

Màquina de plasma Multy-

Multy-N és la màquina dissenyada de forma específica per al tall per plasma amb una gran capacitat i requeriments de primera qualitat. La seva mecànica està especialment desenvolupada per aconseguir la màxima velocitat i precisió durant el procés de cort. Amb aquest nou model, Tecoi aferma el seu lideratge en la fabricació de màquines de plasma d'alta velocitat amb les majors prestacions del mercat. Incorpora el sistema IMZ (Intelligent Movement Z-axis) capaç d'estalviar fins a un 30% del temps en recorreguts en ràpid de les maquines, i el qual podrà ser testat al costat d'altres tecnologies pròpies en la seva stand, localitzat al carrer D24 I25 del pavelló 5.

Multy-N amb IMZ
Multy-N amb IMZ.

CBM, innovació i tecnologia

Altra de les novetats que Tecoi presenta en BIEMH és la tecnologia CBM (Cold Bevel Milling), present en les seves màquines dissenyades per a treballs de preparació de vores per a soldadures de responsabilitat i trepat en aplicacions on es necessiti una gran capacitat de mecanitzat per a caldereria. Específica per a sectors com a indústria i fabricació de torres eòliques, construcció naval, construcció civil, grans estructures metàl·liques, petroquímica i grans recipients metàl·lics, aquest important avanç garanteix qualsevol tipus de xamfrà en una sola passada i amb una aportació tèrmica pràcticament nul·la.

CBM
CBM.

Sense cap dubte, Tecoi aporta a aquesta nova edició de la BIEMH importants avanços tecnològics a un sector que demanda resultats positius en tots els aspectes, ja que posseeix el catàleg de productes més complet a nivell mundial en maquinària de tall, servei tècnic altament qualificat, configuració de màquines a mesura, amb la finalitat d'adaptar-se a les necessitats dels seus clients i presència internacional.

Empreses o entitats relacionades

Tecoi Corte, S.L.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasAdvanced FactoriesMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis