Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los insertos ajustables de bloques de alimentación dan velocidad y precisión al perfilado de capas

Els inserits ajustables de blocs d'alimentació donen velocitat i precisió al perfilat de capes

25/03/2014

25 de març de 2014

Els inserits ajustables per al bloc d'alimentació Ultraflow I que es poden ajustar durant la coextrusión permeten als fabricadores pel·lícula i làmina reduir el temps d'inactivitat i el desaprofitament de material mentre es preparen inserits de flux permanents, i també logar major precisió en els perfils d'espessor definitius de cada capa a l'ample del capçal, segons ha anunciat Nordson Extrusion Dies Industries.

Un bloc d'alimentació dóna forma a polímers fosos de dos o més extrusores en capes per produir una estructura de sándwich que es distribueix posteriorment a tot l'ample del producte final dins d'un capçal pla. En blocs d'alimentació com l'Ultraflow I de Nordson Extrusion Dies Industries, un inserit de flux mecanitzat especialment proporciona un perfil d'espessor en adreça transversal objectiu, i qualsevol canvi de treball que impliqui relacions de capa o propietats de flux de polímer significativament diferents fa necessari dissenyar i mecanitzar diferents inserits. Els innovadors inserits d'ajust per a blocs d'alimentació Ultraflow I permeten que els processadors mantinguin la producció mentre es fan els ajustos fins que s'aconsegueixi el perfil objectiu i es pugui construir un inserit permanent adequat.

En el diagrama esquemàtic del nou inserit d'ajust per a bloc d'alimentació Ultraflow I...
En el diagrama esquemàtic del nou inserit d'ajust per a bloc d'alimentació Ultraflow I, el flux de polímer per a una estructura de cinc capes és de dreta a esquerra. El polímer de la capa del nucli ingressa al canal de flux des de l'extrem més a la dreta. La següent capa ingressa des dels ports en la part superior i inferior, i el seu perfil d'espessor es determina mitjançant els components d'ajust de flux de color bronze. Després ve l'entrada de la capa externa, que també es perfila mitjançant ajustadores de flux. Cada ajustador està format per deu segments i la posició de cada segment es determina mitjançant cargols (que no apareixen en la il·lustració).
“Els nous inserits d'ajust ajuden als processadors a maximitzar el temps de funcionament i minimitzar el desaprofitament durant la setmana o més que es requereix per dissenyar i mecanitzar inserits permanents”, va comentar Sam G. Iuliano, tècnic en cap. “A causa que els inserits d'ajust es poden ajustar ‘sobre la marxa’, és possible fer diverses repeticions i fer petits canvis addicionals en molt poc temps i perfilant la geometria amb molta precisió abans de mecanitzar un inserit permanent. Aquest procés elimina la necessitat de fer diverses ‘retallades’ d'un inserit permanent abans d'arribar al perfil de capes desitjat”.

Un inserit de flux és típicament d'uns 4 polzades (10 cm) d'ample, es mecanitza en acer inoxidable i està dissenyat especialment per generar un perfil de capa correctiu per a un polímer amb propietats de flux específiques. El component d'ajust de flux del nou inserit d'ajust de Nordson Extrusion Dies Industries consta de deu segments, cadascun dels quals es pot ajustar per reduir o augmentar l'espessor de capa mitjançant el gir del seu cargol corresponent. Una vegada que s'ha establert el perfil objectiu, una eina de mesurament subministrat per Nordson Extrusion Dies Industries reprodueix les posicions dels cargols de manera que es puguin usar per produir un inserit permanent que es correspongui exactament.

Els blocs d'alimentació de geometria fixa Ultraflow I es poden dissenyar per adaptar-se a un rodet de seqüència que fa possible canviar la seqüència de capes de material sense haver de bloquejar canals o desarmar el bloc d'alimentació. Nordson Extrusion Dies Industries també ofereix el bloc d'alimentació de geometria ajustable Ultraflow V que, en lloc d'inserits intercanviables, té “plans combinadores” ajustables incorporats situats en els punts en els quals els corrents de material fos s'uneixen amb el canal de flux central.

Empreses o entitats relacionades

Nordson EFD - Nordson Ibérica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasAdvanced FactoriesMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis