Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Honeywell fomenta la eficiencia energética con sus repartidores de costes de calefacción

Honeywell fomenta l'eficiència energètica amb els seus repartidors de costos de calefacció

05/03/2014

5 de març de 2014

La gamma de solucions que Honeywell ha dissenyat per estalviar energia és molt àmplia i inclou sistemes per a la comptabilització, el repartiment de cost de la calor i la regulació de la temperatura (termòstats digitals, cronotermostatos, vàlvules termostáticas, controladors multizona). Gràcies als sistemes integrats d'Honeywell és possible gestionar d'una forma eficient la temperatura dins d'una casa, i controlar individualment la calefacció de cada habitatge d'una comunitat, mesurar els consums d'energia, comptabilitzar-los i pagar només el consum efectiu.

Entre els múltiples avantatges dels repartidors de costos de calefacció Honeywell, figura el repartiment equitatiu dels costos de calefacció sense la necessitat de realitzar molestes obres.

Repartidor de costos de calefacció
Repartidor de costos de calefacció.
Els repartidors de costos de calefacció d'Honeywell són uns dispositius que s'instal·len en cada radiador de l'habitatge, seguint unes estrictes normes de muntatge per personal autoritzat i degudament homologat.

Aquests dispositius incorporen l'última tecnologia sense fil (la seva instal·lació no precisa cap obra ni cablejat) i permeten calcular l'emissió calorífica del radiador a cada moment. A més vénen dotats de sistema antimanipulación per evitar frau per part de l'usuari. La informació de l'emissió de cada radiador es transmet per radiofreqüència de manera mensual a un sistema de recollida de dades. Aquest sistema, mitjançant un procés totalment informatitzat, permet al president o administrador de finques conèixer amb exactitud els consums de cada propietari.

En cas d'avaries, l'empresa de manteniment rep els missatges d'avís del sistema i permeten avaluar la necessitat o no d'enviar personal de manteniment a la instal·lació.

Estudis realitzats en tota Europa demostren que la instal·lació de repartidors de costos de calefacció modifica l'actitud de l'usuari i permeten, solament per aquest fet, un estalvi mitjà d'un 15%.

Empreses o entitats relacionades

Honeywell, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    09/10/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    02/10/2024

Enllaços destacats

Sick Optic-Electronic, S.A.UAdvanced FactoriesX JornadasMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis