Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ziehl-Abegg consigue un record de ventas en un entorno difícil

Ziehl-Abegg aconsegueix un record de vendes en un entorn difícil

28/02/2014

28 de febrer de 2014

L'empresa Ziehl-Abegg ES amb seu en Künzelsau ha aconseguit espectaculars resultats en 2013 malgrat la difícil situació econòmica mundial. Les vendes es van incrementar en un 5 per cent fins a arribar a la summa rècord de 388 milions d'Euros. Els negocis marxen especialment bé en el continent asiàtic. L'activitat inversora va aconseguir un volum rècord de 41,4 milions d'Euros. Això obeeix principalment a la construcció d'una nova fàbrica per a l'àrea de tècnica d'accionaments en Hohenlohe (al sud d'Alemanya).

“Els nostres productes, silenciosos i de baix consum energètic, són altament acceptats al mercat, “afirma el president de la Junta Directiva, el senyor Peter Fenkl. Això és vàlid tant per a la tecnologia de ventiladors com per a la tècnica d'accionaments. Els nombrosos premis i guardons rebuts en l'exterior i a nivell nacional pels Ministeris Federals de Medi ambient i l'Agència Federal de Medi ambient d'Alemanya, confirmen el paper pioner dels enginyers de Ziehl-Abegg en els desenvolupaments aconseguits.”L'àrea de negoci de l'automoció s'accelerarà vigorosament al llarg del present any”, promet Fenkl. VDL Bus & Coach, el gran fabricant europeu d'autobusos, dotarà als seus nous autobusos urbans Citea Electric amb el motor elèctric sense engranatge ZAwheel de Ziehl-Abegg. Això donarà un veritable impuls a l'empresa de Künzelsau en els propers mesos.

“Les inversions rècord realitzades, tant en la construcció de les noves fàbriques com en la col·locació de nous productes al mercat, han reduït considerablement els nostres resultats”, expressa el director financer, el senyor Achim Curd Rägle. A més assenyala que el benefici net va quedar per sota de l'esperat a causa de les turbulències habidas en el canvi de moneda. L'empresa no ha ofert comentaris sobre resultats concrets, tal com és el seu costum. El nombre d'empleats ha augmentat en línia al volum de vendes. Fins a finals del 2013 Ziehl-Abegg comptava amb 3.250 treballadors a tot el món. A les cinc fàbriques en Hohenlohe treballen 1.800 persones. “Encara que tenim una quota d'exportació del 70 per cent, la majoria dels nostres empleats es troba a Alemanya”, subratlla Rägle.

L'alt grau d'integració en la seva activitat manufacturera li ha permès al fabricador de ventiladors i motors Ziehl-Abegg de Künzelsau créixer de...

L'alt grau d'integració en la seva activitat manufacturera li ha permès al fabricador de ventiladors i motors Ziehl-Abegg de Künzelsau créixer de forma considerable en un entorn econòmic tan difícil.

La xarxa global de fabricació de Ziehl-Abegg s'enrobusteix cada vegada més. Les seus a Àsia, Amèrica i Austràlia es consoliden contínuament com a centres de muntatge i de producció per al mercat local. “D'aquesta manera ens apropem encara més als nostres clients” assenyala el director de tecnologia, Norbert Schuster.

El volum de vendes a Àsia s'ha desenvolupat notablement millor de l'esperat i l'activitat comercial a Amèrica està en clar creixement.

La nova fàbrica al costat de l'autopista alemanya A6 s'inaugurarà en el segon trimestre de 2014. Solament allí Ziehl-Abegg ha invertit 27 milions d'Euros. En la nova construcció s'està implantant en l'actualitat la producció en sèrie del nou motor elèctric sense engranatge ZAwheel. La producció de moderns motors per a elevadors ja s'ha engegat a la nova fàbrica.

Ziehl-Abegg espera un creixement de dos dígits per a l'any 2014. Aquest creixement té reflex en l'entrada de comandes al gener de 2014 que ja va ser un deu per cent superior a la de l'any anterior.

Empreses o entitats relacionades

Ziehl-Abegg Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis