Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a RS Components ofrece en exclusiva los kits de resistencias de TE Connectivity

RS Components ofereix en exclusiva els kits de resistències de et Connectivity

05/03/2014

5 de març de 2014

RS Components ha anunciat la disponibilitat en exclusiva de 25 kits de resistències basats en una selecció de les millors sèries de resistències fixes de et Connectivity. Els kits de resistències T'utilitzen tecnologia de pel·lícula prima o gruixuda i ofereixen diferents valors ohmicos, proporcionant una solució rendible per a una gran varietat d'aplicacions.

Sis dels kits es basen en la sèrie RL73 de ET, amb resistències de detecció de corrent per a muntatge superficial (SMD), pel·lícula gruixuda i baixa resistència ohmica, que ofereixen un menor consum d'energia en el disseny de fonts d'alimentació de baixa tensió i les aplicacions de gestió de bateries. Aquests dispositius compten amb un element resistivo especial de metall esmaltat i una capa de níquel per sota de la soldadura per perllongar la vida útil del terminal.

Altres vuit kits es basen en la sèrie RN73 de resistències d'alta precisió i estabilitat, que ofereixen diferents valors de dissipació de potència relacionats amb la grandària del xip, que va des de 0402 fins a 2512. El coeficient de temperatura de resistència (TCR) d'aquests dispositius descendeix a 5ppm/°C, mentre que les toleràncies de resistència són extremadament baixes, 0,01%. Aquestes resistències SMD de pel·lícula prima es fabriquen amb tres capes de pulverización per a un òptim rendiment.

També amb resistències d'alta precisió i estabilitat estan els altres nou kits basats en la sèrie CPF de ET. Aquesta gamma de resistències de pel·lícula prima ofereix un TCR de fins a 15ppm/°C i toleràncies de resistència de 0,01%. Tots els kits basats en els dispositius d'alta precisió RN73 i CPF, compleixen l'estàndard IEC 63 I96 i I24 de l'Associació d'Indústries Electròniques (EIA), que són els valors de referència per a requeriments d'alta precisió i baixa tolerància. Ambdues sèries de resistències tenen dimensions físiques precises i uniformes per facilitar la col·locació en telemetría, circuits de detecció, comunicacions, controls industrials i aplicacions mèdiques, entre unes altres.

Per a ús industrial i de propòsit general, hi ha un kit basat en la sèrie CRG d'alta potència de pel·lícula gruixuda, que ofereix un ampli rang de resistències d'1 a 10M Ohms i toleràncies entre el 1% i el 5%. El conjunt de kits es completa amb un basat en la sèrie 3521, que combina baix cost i alta potència. Aquests dispositius SMD són apropiats per a la col·locació automàtica en aplicacions de gran volum, incloent les operacions d'alta freqüència, gràcies a la seva petita estructura.

Els 25 kits de resistències de et Connectivity estan disponibles exclusivament en RS Online amb lliurament en 24 hores.

Empreses o entitats relacionades

RS Iberia, S.A.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesX JornadasMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis