Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a RS Components reafirma su compromiso continuo con la innovación presentando su nueva versión de DesignSpark PCB
La versió 6.0 integra tres noves funcionalitats que permetran estalviar temps en el disseny electrònic

RS Components reafirma el seu compromís continu amb la innovació presentant la seva nova versió de DesignSpark PCB

Redacció Interempresas22/01/2014

RS Components (RS) i Allied Electronics (Allied), marques comercials d'Electrocomponents plc, han llançat l'última versió del seu premiat programari de disseny electrònic ‘DesignSpark PCB’. La versió 6.0 afegeix tres de les funcionalitats més sol·licitades pels propis usuaris de la comunitat online Designspark.com, dirigides a facilitar encara més l'ús de l'eina: exportació simplificada a DesignSpark Mechanical, Cross Probe i Custom Shortcuts. Ara DesignSpark PCB no només és més potent, sinó que la navegació a través dels dissenys és més àgil.

Gràcies a les seves avançades capacitats de disseny i producció de projectes, DesignSpark PCB ha guanyat adeptes de forma extraordinària, amb més de 200.000 usuaris a tot el món, la qual cosa l'ha convertit en el maquinari de codi obert més popular per compartir i col·laborar en dissenys i projectes. Aquesta sisena versió es basa en l'anterior, presentada a l'abril de 2013, que afegia altres funcionalitats com a Online Design Rule Checking (temps real -RDC) i suport en el disseny de busos.

Exportació de fitxers IDF a DesignSpark Mechanical

Des del llançament de DesignSpark Mechanical al setembre de 2013, els usuaris de DesignSpark PCB ja poden dissenyar els elements mecànics dels seus productes. Però per a això necessiten exportar els seus dissenys des de DesignSpark PCB, utilitzant el format IDF estàndard de la indústria. L'exportació simplificada IDF és la nostra resposta a les peticions dels usuaris per integrar encara més ambdues eines, després de l'excel·lent acolliment que ha tingut DesignSpark Mechanical entre la comunitat d'enginyers electrònics. Aquesta nova interfície disponible en la versió 6.0 de DesignSpark PCB, fa que el procés de transferència de dissenys i amb diversos paràmetres pre-configurats resulti més senzill, permetent exportar dissenys amb major rapidesa i reduint al mínim el risc d'errors.

Exportació de fitxers IDF a DesignSpark Mechanical
Exportació de fitxers IDF a DesignSpark Mechanical.

Cross Probe

La funcionalitat de Cross Probe accelera encara més el procés en permetre referències instantànies entre les vistes del disseny esquemàtic i de PCB. En general, és relativament senzill identificar un component en la vista de PCB, però no necessàriament tan fàcil de trobar el seu símbol corresponent en l'esquema, tret que l'usuari conegui i comprengui extremadament ben el sistema. Cross Probe permet a l'usuari fer clic sobre un element en qualsevol de les vistes, portant-li immediatament al component en la vista homòloga. L'opció funciona en tots dos sentits: del PCB a l'esquemàtic i viceversa.

Cross Probe permet una vista homòloga directa,
Cross Probe permet una vista homòloga directa,

Custom Shortcuts (accessos directes personalitzats)

La nova funcionalitat d'accessos directes personalitzats permet una major flexibilitat de personalització de la interfície d'usuari. Els usuaris poden configurar l'eina definint els seus propis accessos directes i tecles d'accés ràpid, per la qual cosa és molt més ràpida i fàcil de manejar, especialment si s'utilitza per a operacions d'accés directe específiques en emprar altres eines de disseny PCB.

“RS continua eliminant les barreres de cost i complexitat en el disseny electrònic. El llançament de la versió 6.0 és una confirmació més del nostre compromís per recolzar el creixement de la base d'usuaris de DesignSpark PCB i oferir la millor experiència possible de disseny de codi obert als enginyers electrònics”, comenta Mark Cundle, responsable de Màrqueting Tècnic en RS. “Els suggeriments de la comunitat online Designspark.com han estat decisives per a l'evolució de DesignSpark PCB, i aquesta nova versió del programari és una prova més d'això, permetent als enginyers innovar amb eines de disseny gratuïtes i d'alt rendiment.”

Custom Shortcuts facilita la personalització de la interfície d'usuari
Custom Shortcuts facilita la personalització de la interfície d'usuari.

Cronologia de DesignSpark PCB

  • Julio de 2010: primer llançament de DesignSpark PCB.
  • Març de 2011: s'afegeixen la visualització en 3D de dissenys PCB i una millora en la funcionalitat de gestió de llibreries.
  • Novembre de 2011: s'introdueixen les funcionalitats d'interfície de simulació, calculadores de disseny i agrupador de components de circuit.
  • Octubre de 2012: es millora la gestió de llibreries amb accés a 80.000 models i esquemes de la llibreria de components ModelSource, a més de la introducció de les funcionalitats de llista de components (BOM) i sol·licitud d'ofertes.
  • Abril de 2013: s'incorpora la verificació online de regles de disseny i busos.
  • Gener de 2014: s'introdueixen les noves funcionalitats d'exportació simplificada a DesignSpark Mecahical, Cross Probe i Custom Shortcuts.

Empreses o entitats relacionades

RS Iberia, S.A.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis