Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a RS Components es nombrado distribuidor global por Fairchild Semiconductor

RS Components és nomenat distribuïdor global per Fairchild Semiconductor

22/01/2014

22 de gener de 2014

RS Components (RS) i Allied Electronics (Allied), marques comercials d'Electrocomponents plc, han signat un acord de distribució mundial amb Fairchild Semiconductor, proveïdor global de solucions tecnològiques de semiconductors que proporcionen energia als productes que utilitzem, sent més eficaços des del punt de vista energètic. L'ampliació de l'acord de distribució, ja existent entre ambdues empreses, permet a RS representar a Fairchild com a soci distribuïdor en tots els mercats del món.

Acord entre RS Components i Fairchild Semiconductor
Acord entre RS Components i Fairchild Semiconductor.

RS presenta un estoc d'una gamma de prop de 2.000 productes de Farichild, disponibles per a lliurament en 24 hores a tot el món. Entre ells es troba una àmplia selecció de semiconductors discrets i aplicacions integrades per a la gestió d'energia, interfícies i aplicacions d'il·luminació LED. Aquest acord brinda a RS la flexibilitat necessària per ampliar encara més la gamma disponible de Fairchild, permetent que els clients tinguin accés immediat als productes més nous, una vegada llançats al mercat.

“Una cadena de subministrament estable que permet als enginyers accedir fàcilment a les solucions més recents de Fairchild, forma part de la nostra estratègia global ”, va comentar Colin Craig, director sènior de Vendes Europa, Aplicacions i Operacions de Fairchild Semiconductor. “Per això, Fairchild reconeix a RS com a distribuïdor fiable i capaç de proporcionar als enginyers una solució de confiança per a les seves necessitats de semiconductors. Els clients de Fairchild també es beneficiaran del suport ofert per RS, incloent els recursos i eines de disseny gratuïtes disponibles online en Designspark.com”.

Jon Boxall, director mundial de Semiconductors de RS Components, va afirmar: “Els enginyers que integren la nostra comunitat de disseny online d'enginyeria ens informen constantment que la falta de temps és un dels majors obstacles en el procés de llançament de productes al mercat. A través del desenvolupament d'aliances més estretes amb els amb els principals proveïdors de semiconductors, com Fairchild, proporcionarem als nostres clients l'accés a tots els components que necessitin de forma ràpida, amb accés immediat a les nostres eines gratuïtes i a la nostra extensa biblioteca de components, que inclou els models 3D".

Empreses o entitats relacionades

RS Iberia, S.A.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis