Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a RS Components pone la aplicación RS Toolbox al alcance de la mano de los ingenieros

RS Components posa l'aplicació RS Toolbox a l'abast de la mà dels enginyers

13/12/2013

13 de desembre de 2013

RS Components (RS) i Allied Electronics (Allied), marques comercials d'Electrocomponents plc, han llançat la seva primera aplicació de suport al disseny per a dispositius mòbils basats en iOS. Aquesta nova aplicació, cridada RS Toolbox, està disponible de forma gratuïta i proporciona un únic punt d'accés a les referències electròniques i eines de càlcul i conversió més comunes en un format fàcil d'usar per als enginyers de disseny electrònic, aficionats i estudiants.

Aplicació RS Toolbox de RS Components
Aplicació RS Toolbox de RS Components.
L'aplicació RS Toolbox és apta per als dispositius mòbils que utilitzen el sistema operatiu iOS, entre els quals s'inclouen iPads, iPhones i dispositius iPod Touch d'Apple. En breu es llançarà una versió per a terminals que utilitzen Windows 8. Aquesta nova aplicació està basada en l'aplicació ‘Electronic Toolbox Pro’ desenvolupada per Marcus Roskosch, creador d'una varietat d'aplicacions de gran èxit per a enginyers. Electronic Toolbox Pro ha tingut una gran acceptació en la comunitat d'enginyers amb més de 200.000 descàrregues fins al moment.

L'aplicació RS Toolbox compta amb una extensa gamma de funcions, agrupades per icones en la pantalla principal, entre les quals s'inclouen múltiples calculadores d'enginyeria, convertidors i taules de consulta. Per exemple, calculadores per a filtres RLC, un configurador de circuit integrat 555, calculadores per a una gran varietat de reguladors de tensió i amplificadors operacionals, així com eines indispensables com a convertidors de sistemes numèrics, calculadora de la Llei d'Ohm, taules de consulta per a tipus i grandàries de bateries, codis de colors de cables, grandàries de paquets, especificacions de toroides i molt més. L'aplicació es troba disponible en 16 idiomes.

“Els enginyers electrònics es troben sotmesos a una pressió contínua per estalviar temps, i per això sempre busquen vies per agilitar el procés de disseny”, va comentar Mark Cundle, responsable global de Màrqueting Tècnic en RS Components, al que va afegir: “Aquesta útil aplicació posa una gran quantitat d'informació sobre components i calculadores online a l'abast de les seves mans, permetent-los maximitzar la seva creativitat i capacitat d'innovació. RS Toolbox és un exemple més de la nostra missió en RS Components, que no és una altra que posar a la disposició de tots els enginyers del món eines online gratuïtes i d'alt rendiment que els permetin accelerar, facilitar i estalviar en el procés de disseny”.

Empreses o entitats relacionades

RS Iberia, S.A.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesMatelec - IFEMAX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis