Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una tercera parte de las inscripciones en Automatica 2006 son nuevos expositores

Una tercera part de les inscripcions en Automatica 2006 són nous expositors

07/12/2005

7 desembre 2005

A set mesos d'obrir les portes de la fira Automatica 2006 , que tindrà lloc del 16 al 19 de maig de 2006 a les instal·lacions de la Nova Fira de Munic, ja s'han inscrit més de 500 empreses de 37 països. D'aquesta xifra, una tercera part exhibiran els seus productes per primera vegada al saló monogràfic internacional de robòtica i automatització, el principal focus està constituït per la tècnica de muntatge i manipulació, la robòtica, el processament industrial d'imatges i les tecnologies corresponents.
Sobretot en l'àmbit de la robòtica, la llista de les inscripcions inclou els noms més representatius del sector (ABB, Fanuc, Kuka, MOTOmed, Rei, entre altres). Expositors nous com Panasonic i OTC completen gairebé totalment la llista dels expositors. Les majors quotes de creixement presenten la tècnica de muntatge i manipulació. Precisament en aquest segment no només s'han tornat a inscriure les principals empreses del sector, sinó que també han decidit participar en Automatica 2006-ne de noves com bwm, Feintool, FlexLink, Preh o USK. Ens alegrem també que participin Beckhoff i INA-Schäffler.
Fins al moment s'han reservat ja més de 26.000 metres quadrats de superfície expositiva neta. D'aquesta manera, Automatica 2006 es presenta en cinc pavellons, distribuïts segons els temes principals de Automatica: El major segment, des del punt de vista del nombre d'expositors, està constituït per la tècnica de muntatge i manipulació, que ocupa els pavellons A1 i A2. Mentre al pavelló A1 el principal focus són els sistemes, al pavelló A2 es troben components, perfils, sistemes de posicionament, flux de material, tècnica d'aprovisionament, aparells elevadors i temes afins de la tècnica de muntatge i manipulació. En els pavellons B2 i B3 exposen les empreses de robòtica. Els fabricants estan distribuïts en els dos pavellons, B2 i B3, que brinden així un atractiu equivalent. La tècnica d'accionament també està ubicada en aquests pavellons.
La forta participació internacional és un factor especialment important de l'èxit de Automatica. Participen expositors procedents dels cinc continents i cal esperar l'organització de pavellons oficials d'Itàlia, Espanya, EUA, Luxemburg i de l'Est d'Europa.

Empreses o entitats relacionades

FANUC Iberia, S.L.U.
Schaeffler Iberia, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis