Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a RS Components recibe el premio ‘Best Practice’ en París

RS Components rep el premi ‘Best Practice’ a París

11/11/2013

11 de novembre de 2013

RS Components (RS) i Allied Electronics (Allied) van recollir el prestigiós premi ‘2013 European Distribution of General Purpose Test Equipment Customer Service Leadership’ en una cerimònia que va tenir lloc en el Westin Paris Vendome. El premi, concedit per Frost & Sullivan (F & S), un defensor de les millors pràctiques en la indústria, s'atorga a RS, que és reconeguda al costat d'altres prestigioses signatures com són Orange i Siemens Building Technologies.

L'ubicació triada, amb vista als principals monuments de la ciutat, com la Torre Eiffel, el Museu del Louvre i la Plau de la Concorde, va anar un escenari idoni per a la presentació d'aquest premi, com a resultat d'un recent estudi de mercat a Europa pels anilistas de Frost & Sullivan en el context dels instruments de mesura per a propòsits generals. La seva tasca consistia a identificar empreses, estratègies, processos i líders que havien aconseguit el millor acompliment dins dels seus respectius mercats.

RS Components, guardonats amb el premi ‘2013 European Distribution of General Purpose Test Equipment Customer Service Leadership’...
RS Components, guardonats amb el premi ‘2013 European Distribution of General Purpose Test Equipment Customer Service Leadership’.

En el lliurament del premi, Jerry O'Sullivan, director of Growth Consulting a França de Frost & Sullivan, va comentar que "la visió i l'enginy demostrat per RS van ser elements clau per a l'obtenció d'aquest reconeixement que posa en relleu el seu compromís amb l'excel·lència, la seva capacitat de treball en equip i, en definitiva, els seus valors fonamentals. El procés d'anàlisi és rigorós i RS deuria sentir-se molt orgullosa per haver aconseguit aquest premi. En particular, RS ha estat triada i s'ha caracteritzat per la seva rapidesa de lliurament i disponibilitat de productes, així com pel seu constant compromís per fer que els seus processos siguin més eficients”.

RS ha aconseguit aquest reconeixement gràcies a l'enviament de grans comandes en curts terminis de lliurament, tot això a causa de la seva gran capacitat de magatzematge i disponibilitat d'estoc. Aquest aspecte ha resultat un factor determinant a l'hora de marcar la diferència respecte als seus competidors. Tot això, unit a la facturació electrònica, els avançats serveis del canal online i els packs que uneixen, equips de prova i mesura o instruments, amb els serveis d'instal·lació i calibratge, donen com resultat una perfecta combinació que ha impulsat a RS a guanyar el premi de F & S.

Ermanno Maffe, Responsable d'EMEA Màrqueting, rebent el premi
Ermanno Maffe, Responsable d'EMEA Màrqueting, rebent el premi.

Ermanno Maffe, Responsable d'EMEA Màrqueting, va dir en rebre el premi: “Estem molt orgullosos i honrats per haver estat premiats amb aquest prestigiós guardó, atorgat per un analista independent i capdavanter de la indústria, que consolida el nostre posicionament i valor de la marca de cara als nostres clients. El nostre objectiu és connectar amb ells d'una manera emocional per generar una preferència instintiva per la nostra marca. I això només és possible escoltant i entenent les seves necessitats diàries que és, en definitiva, la clau del nostre negoci i un dels pilars sobre els quals s'assenta la nostra estratègia; estratègia que aconsegueix que RS sigui la primera opció de distribució a nivell mundial”.

Empreses o entitats relacionades

RS Iberia, S.A.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis