Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Axis presenta nuevas cámaras de red fijas diseñadas para la captura de movimientos rápidos en alta definición

Axis presenta noves càmeres de xarxa fixes dissenyades per a la captura de moviments ràpids en alta definició

31/10/2013

31 d'octubre de 2013

Axis Q1614, càmera de xarxa fixa que permet la identificació de persones i objectes en condicions extremes de baixa il·luminació...

Axis Q1614, càmera de xarxa fixa que permet la identificació de persones i objectes en condicions extremes de baixa il·luminació.

Axis Communications presenta les càmeres Axis Q 1614 (per a interiors) i Q1416-I (preparada per a exterior). Es tracta de càmeres capaces de capturar moviments ràpids amb el doble de fotogrames que de costum, i manejar escenes d'il·luminació complexa amb alts contrastos i condicions extremes de poca llum. Aquestes càmeres resulten idònies per a sistemes de vídeo destinats al control de tràfic, videovigilancia ciutadana i entorns industrials.

Les càmeres Axis Q1614/-I proporcionen imatges amb resolució HDTV 720p a 50 o 60 fotogrames per segon, el doble de la velocitat màxima convencional. Això assegura la captura de moviments ràpids detalladament perquè, per exemple, els objectes d'una línia de producció industrial puguin ser fàcilment identificats.

Wide Dynamic Range (WDR) amb captura dinàmica d'Axis, és la tecnologia que permet a les càmeres Axis Q1614/-I manejar escenes amb il·luminació complexa i alts contrastos, com quan la llum del sol crea zones molt brillants i unes altres molt fosques. Sota aquestes circumstàncies les càmeres Axis Q1614 i Axis Q1614-I ofereixen imatges homogènies sense contrastos bruscs. Això permet la identificiación de persones i objectes sense importar si es troben en una zona amb molta o poca llum dins del camp de visió de la càmera.

Les càmeres Axis Q1614/-I també incorporen l'exclusiva tecnologia Lightfider, que permet el funcionament òptim i eficaç de la càmera en condicions extremes de baixa il·luminació. A diferència de les càmeres dia i nit convencionals, que canvien a manera blanca i negre durant la nit, les càmeres amb tecnologia Lightfinder ofereixen imatges en color, fins i tot en condicions de molta foscor. Hi ha moltes situacions en les quals la videovigilancia en color és un factor important per aconseguir una correcta identificació.

“Les càmeres Axis Q1614 combinen dues tecnologies exclusives introduïdes per primera vegada en les anteriors càmeres de la sèrie Axis Q16; Lightfinder i Wide Dinamyc Rage amb captura dinàmica” assenyala Erik Frännlid, Director de Gestió de Productes d'Axis Communications. “Les càmeres no només s'adapten a qualsevol tipus de condicions d'il·luminació, sinó que també són les nostres primeres càmeres de xarxa fixes que proporcionen una imatge de video més neta, amb 50 o 60 fotogrames per segon i resolució HDTV 720p. Creiem que l'augment del nombre de fotogrames i l'alta qualitat d'imatge són una combinació reeixida en totes aquelles aplicacions on es requereixi capturar moviments ràpids d'objectes, fins i tot en situacions d'il·luminació exigents.”

Axis presenta també funcions innovadores en el que ha facilitat d'instal·lació es refereix amb les Axis Q1614/-I, per reduir el temps d'instal·lació i assegurar un muntatge i una configuració òptima de les càmeres. Les noves eines d'anivellació, per exemple, un zumbido i una llum intermitent, ajuden a l'instal·lador a muntar la càmera en el nivell horitzontal correcte. Això és molt útil quan l'instal·lador no està segur de si el suport de muntatge està correctament anivellat o no. Les noves Axis Q1614/-I són, a més, les primeres càmeres d'Axis amb detecció de xocs d'alta sensibilitat ajustables, una funció que permet a la càmera enviar automàticament una alarma a la sala de control si rep un cop. Aquesta característica és d'especial ajuda en àrees que sofreixen actes vandàlics regularment i ajuda als operadors a maximitzar el temps d'activitat de la càmera.

Les càmeres de xarxa fixes Axis Q1614 i Axis Q1614-I estaran disponibles durant el quart trimestre de 2013 a un PVP Recomanat de 923€ i 1.775€, respectivament, a través dels canals de venda habituals d'Axis Communications.

Les càmeres són compatibles amb la mayoria dels programari de gestió de video de la indústria, gràcies al Programa per a Desenvolupadors d'Aplicacions d'Axis i a Axis Camera Station. La càmera inclou suport a Axis Camera Companion, Axis Camera Application Platform, Axis Video Hosting System i a Onvif, que simplifica la integració de sistemes de càmeres als desenvolupadors d'aplicacions per proporcionar a la càmera funcionis intel·ligents.

Empreses o entitats relacionades

Axis Communications, S.A.U.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAdvanced FactoriesX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis