Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bystronic (re)conquista el mercado español
El passat dia 18 de setembre la signatura va convidar a algunes d'empreses especialistes en el treball de xapa a visitar el seu centre en Niederönz, Suïssa

Bystronic (re)conquista el mercat espanyol

Esther Güell04/10/2013

Una imatge val més que mil paraules. Conscients d'aquesta màxima, en Bystronic van organitzar, el passat mes de setembre i al llarg de diversos dies, trobades amb clients i clients potencials a la seva seu a Suïssa, en Niederönz, per mostrar-los el seu potencial com a fabricant de maquinària per al treball de xapa i oferir-se com el company de viatge ideal per als seus projectes. Al grup espanyol, acompanyats per Daniel Garzón, cap de vendes de Bystronic Iberia, a més d'Interempresas, li va tocar el torn el dia 18 de setembre i va poder visitar també els diferents pavellons de fabricació i assemblatge de la signatura suïssa.

Franck Cavalin, vicepresident sènior de la divisió per al sud d'Europa de Bystronic, va presentar algunes de les novetats de la signatura...
Franck Cavalin, vicepresident sènior de la divisió per al sud d'Europa de Bystronic, va presentar algunes de les novetats de la signatura.

Sota el lema ‘Major és millor’ Franck Cavalin, vicepresident sènior de la divisió per al sud d'Europa de la companyia, com Fernando Reyes, director executiu de l'empresa a Mèxic, van exposar davant els clients procedents d'Espanya, Mèxic i Brasil, l'alta competitivitat de les màquines Bystronic. Va ser una jornada on es va combinar la presentació de models amb l'exposició de maquinària, amb l'equip tècnic de la signatura a peu de màquina per atendre tots els dubtes dels presents i demostrar in situ les possibilitats dels models exposats. Uns visitants exigents que coneixen amb detall el treball en xapa i tub i que van poder valorar totes les característiques de models com la ByAutonom o la BySprint Fiber, entre moltes altres. L'objectiu fonamental d'aquestes jornades és mostrar al client, a la casa del fabricador, fins a quin punt estan preparats per solucionar-los els reptes que se'ls plantegen en el seu treball diari.

Fernando Reyes, director executiu de l'empresa a Mèxic, va exposar els avantatges d'algunes combinacions de màquines així com el control per veu...
Fernando Reyes, director executiu de l'empresa a Mèxic, va exposar els avantatges d'algunes combinacions de màquines així com el control per veu, entre unes altres.

A cop d'esquellot

Com l'alta tecnologia no està renyida amb la tradició, en Nieredönz marcaven el canvi d'activitat a cop d'esquellot. Així, donaven pas a la següent presentació on Cavalin i Reyes s'alternaven per anticipar als visitants les novetats que veurien a continuació i plantejar-los possibles solucions combinades per treure major profit de les seves instal·lacions. “El nostre objectiu és ser la millor opció, entenem les seves necessitats i parlem el seu mateix idioma”, va argumentar Franck Cavalin, “a més de màquines fàcils d'usar, els garantim assistència tècnica al llarg de la tota la vida útil de la màquina i un important servei de respuestos”. Fernando Reyes va afegir que “Bystronic els segueix en tot el procés”, presentant algunes de les novetats més destacades com la versió offline de ByVision Bending (el programari de Bystronic per al disseny de les peces), el sistema de programació BySoft 7, en Pla Manager, o la BySprint Pro 4020 equipada ara amb ByLaser 6000. Una altra novetat va ser la BySprint Fiber, amb cambiador només de boca, un sistema patentat per Bystronic, o la BySprint Fiber dotada amb CutControl, que permet reduir l'índex de material malgastat. Els assistents van poder conèixer també la ByTrans Esteneu, amb el “temps de cicle més curt del món de només 60”, exclusiu Bystronic”, i la nova ByAutonom 4020, una màquina de 4 x 2 metres “d'elevada producció de peces en tots els grossors de xapa”.

A la zona d'exposicions els clients van poder rebre les explicacions a peu de màquina
A la zona d'exposicions els clients van poder rebre les explicacions a peu de màquina.

‘Major és millor’

El ‘leit motiv’ de la jornada va acompanyar cadascuna de les xerrades impartides alternativament per Franck Cavalin i Fernando Reyes, els quals van voler transmetre el missatge que “amb grans màquines com la ByAutonom és possible realitzar peces més econòmiques i reduir les pèrdues de material”. Són màquines que realitzen corts llargs, en diversos cicles, sense necessitat d'un operador.

Daniel Garzón, cap de vendes de Bystronic Iberia, atenent un grup de clients
Daniel Garzón, cap de vendes de Bystronic Iberia, atenent un grup de clients.

BySprint Fiber, cort per làser més ràpid, estalviant energia i amb tecnologia de fibres

Es tracta d'un sistema de tall per làser disponible en dues versions: 3015 i 4020, permetent elaborar xapes en format de 4 x 2 metres de manera ràpida i econòmic. Aquesta màquina proporciona una gran producció de peces d'excel·lent qualitat de tall segons la potència del làser en xapes fines i de grossor mitjà. La seva gran eficiència energètica del làser de fibra garanteix un consum d'electricitat molt reduït. A més, és una màquina de baix cost de producció posat que consumeix poca electricitat i no requereix cap gas de làser. La seva flexibilitat en el treball permet que, fins i tot els metalls no ferris es puguin elaborar amb facilitat i qualitat excepcional. Així mateix, pel seu disseny compacte requereix de poc espai. Tots dos models treballa amb una velocitat de posicionament màxima simultània de 140 m/min, amb una acceleració màxima de l'eix de 12 m/s2 i es poden manejar mitjançant pantalla tàctil i aparell de maneig manual.

A més, a partir de febrer de 2014 la funció Cut Control estarà disponible per a la instal·lació de tall per làser de fibra BySprint Fiber. Cut Control permet supervisar el procés de tall i dur a terme una detecció de vores de gran precisió. Ambdues característiques resultaven anteriorment impossibles amb la instal·lació BySprint Fiber. Gràcies al Cut Control, la màquina es deté automàticament en produir-se la separació de tall i retrocedeix. Tot seguit es repeteix el tall. D'aquesta manera s'aconsegueix reduir el rebuig. La detecció de vores permet determinar amb precisió la posició de la planxa de xapa col·locada. Gràcies a això, l'aprofitament del material és òptim. Cut Control està disponible com a opció per a noves adquisicions de BySprint Fiber a partir de 3 kW i no es pot equipar a posteriori en instal·lacions ja existents.

El sistema de tall per làser BySprint Fiber proporciona una gran producció de peces d'excel·lent qualitat de tall segons la potència del làser en...
El sistema de tall per làser BySprint Fiber proporciona una gran producció de peces d'excel·lent qualitat de tall segons la potència del làser en xapes fines i de grossor mitjà.

ByAutonom, per a una alta producció de peces en tots els grossors de xapa i l'elaboració de peces tubulars

Es tracta d'una màquina de gran autonomia gràcies a la detecció de col·lisions, el cambiador de cassets de lents, el cambiador només de boca i el centrat automàtic del filtre, la qual cosa permet reduir el temps improductiu i augmentar la seguretat del procés. Amb ByAutonom, l'usuari intervé amb menys freqüència, podent-se concentrar-se a la planificació i el control.

D'altra banda, el seu disseny ergonòmic i l'accés òptim a la zona de tall fan que la màquina resulti extremadament fàcil de manejar. Entre altres característiques, destaca el sistema d'avís de manteniment, pel qual el control de la màquina avisa a l'usuari quan la màquina i la font làser necessiten d'ell, i l'avís d'estat, gràcies a que el control de la màquina recull contínuament dades sobre l'estat dels components de la mateixa i informa a l'usuari quan s'ha de comprovar un component. Disponible en dos models, ByAutonom i ByAutonom 4020, les dimensions nominals de la xapa són de 3.000 x 1.500 i de 4.000 × 2.000 mm, respectivament. En ambdues versions la velocitat de posicionament màxima simultània és de 169 m/min, amb una acceleració màxima de l'eix de 30 m/s2. Els dos models es manegen mitjançant pantalla tàctil i de forma manual.

Durant les jornades es va presentar amb l'opció Power Cut, que millora la qualitat de tall en el camp de l'acer fi de gran espessor. L'opció Power Cut per a la instal·lació de tall per làser de CO2 ByAutonom ja està disponible. Fins ara, en tallar acer fi amb làser de CO2 només s'aconseguien corts d'alta qualitat en xapa amb un grossor màxim de 15 mm. Amb la nova opció Power Cut, l'usuari pot aconseguir una qualitat de cort exquisida amb espessors de fins a 25 mm. Això permet obrir nous camps d'aplicació per al tall per làser de CO2 amb ByAutonom. Per exemple, per a corts en grossors de xapa grans en els quals l'òptica té una gran importància. Amb Power Cut l'usuari aconsegueix unes superfícies de tall de gran precisió sense necessitat de retocs laboriosos. L'opció Power Cut està disponible per ByAutonom 3015 en combinació amb ByLaser 6000.

La ByAutonom amb ByLaser 6000 permet obtenir cort d'acer fi fins a 25 mm
La ByAutonom amb ByLaser 6000 permet obtenir cort d'acer fi fins a 25 mm.

Una empresa global amb servei local

Franck Cavalin deia en una de les seves intervencions que “parlen el llenguatge dels seus clients” i ho deia en sentit literal, en castellà en aquest cas. Però a més, forma part de la manera de treballar de Bystronic, que compta amb 26 filials a tot el món per “estar prop del client, amb un temps de reacció mínim, servei tècnic per a tota la vida i formació i reposició de peces, a més de la tendeixi web, oberta 24 hores al dia els 365 dies de l'any”. En aquest sentit, Cavalin admetia que “vivim la xapa, després de 26 anys en el mecanitzat d'aquesta, i la nostra experiència és l'avantatge del client”, el qual es beneficia també de la constant aposta per la innovació: Bystronic compta amb 11 centres de demostració i aplicacions tothom.

La possibilitat de tocar les peces, algunes recentment fetes a demanda...
La possibilitat de tocar les peces, algunes recentment fetes a demanda, va permetre als clients comprovar la qualitat del treball de les màquines Bystronic.

Per finalitzar la jornada els assistents vam poder veure, però no fotografiar, els diferents pavellons de fabricació i assemblatge de les màquines. Una característica de l'empresa és que Bystronic no es fabrica màquines per a estoc, només quan una màquina està venuda es posen a la feina. A l'àrea de mecanitzat compten amb una màquina-eina Unisign per a la fabricació de les màquines làser, a més d'un centre de mecanitzat Mandelli per a les unitats de xapa.

Amb l'objectiu de controlar fins al mínim detall, les peces crítiques es fabriquen en Bystronic, si ben la resta se subcontracten. La seva oficina de mesurament i control dóna bon compte de la qualitat de sortida de les màquines. En una segona planta es troba la zona de logística i preparació de comandes. Actualment Bystronic realitza fins a 58.000 lliuraments externs anuals i 22.000 internes, comptant amb més de 95.000 peces per a recanvi en estoc, totes les peces es pinten enbase aigua sense dissolvents, complint l'exigent normativa suïssa quant a la protecció mediambiental. A més, aquesta aigua es recupera al 100%.

En el pavelló 3 es troba la zona d'assemblatge de les màquines làser i els ressonadors. Amb un ritme de treball ‘just in estafi’, cada empleat realitza l'assemblatge complet de la màquina, calculant necessàries unes 20 hores per assemblar un pont. cal destacar que en Bystronic es proven “tots els ressonadors, sotmetent-los a treball unes hores determinades per garantir el seu funcionament”. Si ben això suposa un important consum energètic, Cavalin va explicar que “l'aprofitem per calefactar les naus durant l'hivern”.

Un desplegament de novetats actuals i de futur

Amb innovacions a les àrees de programari, plegat i cort per làser i per doll d'aigua, l'oferta de Bystronic recolza les tendències actuals en el sector de la transformació de xapa. Amb un programari intuïtiu que ajuda a l'usuari en el seu treball diari i ho interconnecta íntimament amb les seves màquines; processos de fabricació ràpids i eficients en els quals les operacions de tall i plegat es combinen sense solució de continuïtat; i màquines potents i amb processos de gran seguretat, el camp de la qual d'aplicació s'amplia notablement gràcies a les seves propietats optimitzades.

BySoft 7: noves funcions per elaborar ofertes i planificar la producció

El programari BySoft 7 disposa de noves i innovadores funcions que ajuden a l'usuari al llarg de tot el procés de fabricació i més enllà d'est: des del càlcul dels costos unitaris, passant pel tall i plegat de les peces, fins a arribar a la recollida ordenada d'aquestes.

  • Cost Calculator: per calcular fàcilment els costos unitaris. En el futur, l'usuari podrà calcular de manera ràpida i senzilla els costos unitaris de les seves peces de fabricació. Li bastarà definir les operacions de procés desitjades, els materials i els grossors de xapa perquè, després, el Cost Calculator obtingui els costos unitaris vinculants.
  • PARTIU: identificació de les peces de cort. Es tracta d'una nova funció de BySoft 7 de gran ajuda en els processos de tall amb làser i plegat. PARTIU marca les peces de cort làser amb un codi identificatiu, facilitant el seu processament en les operacions posteriors, com el plegat. El codi identificatiu es genera a través de BySoft 7 i es grava en la peça mitjançant làser. A continuació, un escàner situat en la premsa plegadora detecta de quina peça es tracta i permet carregar immediatament el programa de plegat corresponent, eliminant possibles errors per similitud de peces. PARTIU es pot usar amb Bystar, BySprint Pro, BySprint Fiber i ByAutonom. Les premses plegadoras han d'estar equipades amb ByVision Bending i un escàner addicional.
  • Retirada de peces en Plant Manager. Dins del mòdul Plant Manager dissenyat per planificar i supervisar processos de tall per làser i doll d'aigua s'integra la nova funció de retirada de peces. Un sistema que vas agafar visualment a l'operador durant la recollida de les peces de tall de la taula de canvi. Totes les peces de la comanda d'un client es poden marcar amb un color determinat en el plànol de tall a fi de distingir-les clarament de les peces d'altres comandes. D'aquesta manera, l'operador pot retirar i classificar les peces ordenades per comandes.
Les noves funcions de BySoft 7 inclouen des del càlcul dels costos unitaris fins al tall i plegat de les peces...
Les noves funcions de BySoft 7 inclouen des del càlcul dels costos unitaris fins al tall i plegat de les peces, fins a arribar a la recollida ordenada d'aquestes.

Supervisió mòbil de màquines i processos

El desenvolupament de les tecnologies TIC dóna lloc a una evolució incessant, fins i tot al món de la producció de processament de xapa. Les aplicacions mòbils dels telèfons intel·ligents i tabletas ja permeten accedir des de qualsevol lloc a les dades de les màquines i supervisar a distància via web els processos de cort. Aquestes funcions són cada vegada més importants per als usuaris i Bystronic recolza aquests canvis amb les innovacions OPC Interface i Observer.

  • OPC Interface: la porta a les dades de les màquines i les dades de funcionament.  L'OPC Interface és una interfície instal·lada en la màquina que recopila informació sobre el procés de fabricació en les instal·lacions de tall per làser i doll d'aigua. L'usuari pot transmetre aquesta informació als seus propis dispositius de supervisió. Es tracta d'un important fonament per incrementar el grau d'automatització i l'eficiència de les instal·lacions de cort. Una funció que estarà disponible a partir de febrer de 2014 en totes les instal·lacions de tall per làser i doll d'aigua de Bystronic amb ByVision (a partir de la versió P8008).
  • Observer: supervisió mòbil a distància. Per a les empreses modernes de processament de xapa cada vegada és més important poder accedir des de qualsevol lloc als processos de fabricació i a les diferents activitats de negoci. A partir d'abril de 2014 Bystronic oferirà l'Observer, un sistema basat en càmeres via web per a la supervisió a distància de tots els processos productius de les màquines cortadoras per làser i doll d'aigua. L'Observer proporciona supervisió remota de tipus passiu que informa a l'usuari sobre l'estat de funcionament de la seva instal·lació i els progressos en el processament de les comandes. Es pot accedir a l'Observer mitjançant terminals compatibles amb la web, com a ordinadors de sobretaula, ordinadors portàtils, tabletas i telèfons intel·ligents.

Plegat: noves funcions

Entorn del tema del plegat, Bystronic va presentar durant els ‘Competence Days’ el topall posterior de 4 eixos per Xact, ampliant a quatre eixos el topall posterior estàndard de la premsa plegadora Xact. Els dos eixos addicionals augmenten l'interès de la premsa Xact per a productes amb diferents estacions de plegat o perfils de longituds diferents. Es pot adquirir amb una força de premsatge de 100 o 160 tones.

 

Bystronic ha ampliat a quatre eixos el topall posterior estàndard de la premsa plegadora Xact
Bystronic ha ampliat a quatre eixos el topall posterior estàndard de la premsa plegadora Xact.

ByVision Bending

ByVision Bending, la interfície d'usuari per a premses de plegat, es pot instal·lar des de ja mateix en tabletas amb Windows. Amb aquesta, l'usuari pot accedir a qualsevol hora i des de qualsevol lloc als processos productius i als detalls de fabricació de les seves premses de plegat i discutir aquests juntament amb el seu client. La versió per tableta conté tota la gamma de funcions de ByVision Bending.

  • Novetat amb control per veu. A més, Bystronic ha ampliat l'anterior interfície d'usuari per al maneig de màquines ByVision Bending amb el sistema de control per veu ‘Voice Control’, que permet executar còmodament amb un comando de veu les operacions més importants de les premses plegadoras Bystronic. L'usuari empra en cada torn una mitjana de dues hores efectuant correccions en el control de la seva premsa de plegat. Aquests temps improductius es poden reduir significativament amb Voice Control. Gràcies a això s'aconsegueix produir més peces per torn. ‘Voice Control’ està disponible en alemany i anglès per a les premses de plegat Hämmerle, Xpert i Xcite.
  • BendSolver: novetat per a telèfons intel·ligents i tabletas. Bystronic ofereix una nova versió del BendSolver per a telèfons intel·ligents i tabletas. El BendSolver determina automàticament les eines òptimes i els paràmetres de la màquina més apropiats per a cada comanda de plegat. El programa recorre per a això a una base de dades que conté uns 2.000 registres d'eines. A més, l'usuari pot ampliar la base de dades sempre que vulgui amb els seus propis registres d'eines. Tot seguit, les eines necessàries es poden adquirir de manera ràpida i senzilla a través del configurador Bystronic, que està relacionat estretament amb el BendSolver.
  • Configurador Bystronic: per efectuar comandes en línia de premses de plegat i eines. Amb el configurador Bystronic, els clients podran efectuar a qualsevol hora demanats en línia de premses de plegat i de les eines corresponents. Aquest configurador és un programari desenvolupat per Bystronic que ajuda a l'usuari a trobar les màquines de doblegat i les eines més apropiades. Està relacionat estretament amb el BendSolver. Les eines recomanades per aquest es poden demanar a través del configurador Bystronic. El configurador Bystronic disposa d'una interfície de maneig de fàcil ús i està disponible en 17 idiomes.
Amb ByVision Bending l'usuari pot accedir a qualsevol hora i des de qualsevol lloc als processos productius
Amb ByVision Bending l'usuari pot accedir a qualsevol hora i des de qualsevol lloc als processos productius.

Cort per doll d'aigua: flexibilitat per al tall de material

ByJet Smart ofereix flexibilitat en el material i resultats de tall d'alta qualitat. Des del seu llançament al mercat, ”aquesta màquina ha conquistat el mercat entre les instal·lacions de tall per doll d'aigua de Bystronic”, asseguren des de l'empresa. A més, els seus components addicionals permeten adaptar la ByJet Smart a les necessitats específiques del client.

  • ByJet Smart. La ByJet Smart és un paquet d'alta qualitat gràcies als seus grups constructius de gamma alta, caracteritzats entre altres aspectes per l'estructura innovadora dels ponts de tall, la precisió de fabricació del bastidor de la màquina, a força de material compost d'alt amortiment, i l'extraordinària velocitat d'acumulació i alliberament de pressió de la seva bomba dinàmica d'alta pressió. El resultat és una màquina amb fabricació i acabats d'alta gamma i òptimes prestacions de cort. La ByJet Smart es pot equipar amb components addicionals per augmentar les seves prestacions en funció de les necessitats. El PositionPointer permet posicionar amb precisió el capçal de cort. Gràcies a això, el material brut és tractat amb suavitat durant el processament. Amb el FixMaster es pot prescindir de les microuniones. Les peces de cort es poden fixar en la reixeta residual amb punts de cola fàcils de llevar. El PrecisionAligner és un ajust de precisió que fa possible tallar amb dos capçals de tall en una única peça. Cada capçal de cort es pot equipar addicionalment de manera opcional amb un arbre portabroques. Això permet dur a terme un mecanitzat acurat, sobretot en cas de materials composts.
El sistema de tall per doll d'aigua ByJet Smart és una màquina amb fabricació i acabats d'alta gamma que es pot equipar amb components addicionals...
El sistema de tall per doll d'aigua ByJet Smart és una màquina amb fabricació i acabats d'alta gamma que es pot equipar amb components addicionals per augmentar les seves prestacions en funció de les necessitats del client.

La BySprint Fiber 3015 convenç a Secom

Al llarg de la jornada José María Sandoval, de Secom Il·luminació, va signar l'adquisició d'una BySprint Fiber 3015, “després d'haver recaptat informació de diferents marques i haver estudiat tots els seus avantatges i característiques tècniques” segons ens explica ell mateix. Per això, Secom Il·luminació aposta per la màquina de tall per làser de fibra modelo BySprint Fiber 3015 de 2000 W “pels seus avanços tecnològics, les garanties donades i la fiabilitat que produeix treballar amb una multinacional com aquesta”, afegeix.

D'altra banda, i a fi de continuar amb el procés de millora contínua i seguint amb les directrius de la producció esvelta (Llegeixin Manufacturing), la signatura busca adquirir pròximament una legadora per poder completar el procés de transformació de superfícies metàl·liques.

Destacar que Secom Il·luminació és una empresa amb més de 25 anys d'experiència dedicada al disseny, fabricació i comercialització de diferents tipus d'il·luminació professional, tècnica i comercial. L'empresa la conformen al voltant de 80 persones a la seu central, a més de tenir una àmplia xarxa comercial tant nacional com a estrangera amb presència en més de 30 països a tot el món. Ja des dels seus inicis, la companyia va apostar per disposar de les aplicacions tecnològiques més capdavanteres a fi de poder donar el millor servei als seus clients. Entre aquestes aplicacions poden esmentar-se un magatzem intel·ligent per al control d'estoc, un sistema automàtic de túnel de pintura en pols, robots de cablejat automàtics i un dels més complets laboratoris del panorama nacional per a la fabricació de LED.

En la imatge, d'esq. a dta...
En la imatge, d'esq. a dta., José María Sandoval, gerent de Secom, Daniel Garzón, de Bystronic Iberia, i José Eugenio García, responsable de departament de Producció de Secom.

Empreses o entitats relacionades

Bystronic Ibérica, S.A.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesX JornadasMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis