Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Soluciones robóticas para transformadores de plástico
Hall 11, stand H11

Solucions robòtiques per a transformadors de plàstic

23/09/2013

En Düsseldorf, Stäubli Robotics exhibeix avançades solucions d'automatització per a la indústria de la transformació del plàstic. Els visitants tenen l'oportunitat de contemplar una gamma de productes personalitzats que presenten robots innovadors de programació avançada i fàcil integració.

En estreta col·laboració amb transformadors de plàstic i fabricadors de maquinària, Stäubli ha desenvolupat molts dels robots i eines de programari que s'exposen. D'aquesta manera s'ofereix la solució perfecta per a l'automatització de plantes d'injecció de plàstic, independentment que s'usi en entorn de producció advers o en sala blanca. Les sèries de robots TX i RX, específiques per a plàstic, són perfectes per a operacions diverses com a descàrrega de peces, mecanitzat complet de peces modelades per injecció, decoració i/o etiquetatge en motlle; tant per a l'ús de la pròpia màquina inyectora com para nombroses aplicacions addicionals.

Els ràpids robots Stäubli de sis eixos, exerceixen cada vegada més tasques seqüencials, com per exemple desbarbado, verificació, cort, encolat, muntatge o envasat. Compleixen tots els requisits per realitzar aquestes funcions, gràcies a la seva estructura i precisió, i als seus elements dinàmics. En carregar i descarregar màquines d'injecció, es redueix al mínim els temps d'obertura de motlle. La sèrie de robots Plastics poden manipular càrregues de fins a 34 quilos. Abasta des del compacte TX40 Plastics, passant per les classes TX60 i TX90 de pes intermedi fins al RX160 Plastics, amb el seu abast de dos metres.

La fiabilitat en els processos de producció és imprescindible per fabricar dispositius metges en condicions de sala blanca...
La fiabilitat en els processos de producció és imprescindible per fabricar dispositius metges en condicions de sala blanca. La cèl·lula de modelat per injecció fabricada per Engel, amb robot Stäubli per a sala blanca completament integrat, compleix tots els requisits exigits. Imatge: Engel

Tres noves solucions cinemàtiques especials

Actualment, Stäubli vol satisfer les necessitats dels clients en el sector de la transformació de plàstic, amb tres nous models cinemàtics, concretament el nou robot de consola TX340 SH, l'ultra ràpid TP80 de quatre eixos i el robot de mecanitzat RX170 hsm. El robot TX340 SH, instal·lat en consola, pot manipular càrregues de fins a 165 quilos amb un abast de 3,7 metres.

El Fast Picker TP80, amb més de 200 picks per minut, és recomanable per a totes les aplicacions de pick & plau en la indústria del plàstic. El robot RX170 hsm, en canvi, ha estat dissenyat per mecanitzar materials de plàstic de forma ràpida i senzilla. S'ha substituït el sisè eix en aquest robot, per un electrohusillo, que gràcies al seu abast, permet mecanitzar grans peces de forma precisa. La combinació amb un eix lineal permet realitzar sense dificultats el mecanitzat de peces de plàstic de diversos metres de longitud.

El proveïdor automobilístic Key Plastics utilitza una inyectora Engel amb robot Stäubli...
El proveïdor automobilístic Key Plastics utilitza una inyectora Engel amb robot Stäubli. La característica especial en aquest cas és que, gràcies a la seva interfície oberta, la programació del robot de sis eixos s'integra completament en el sistema de control d'Engel. Imatge: Engel.

Programació: tot és possible

Pel que fa a la programació, Stäubli Robotics utilitza una metodologia de tres nivells que s'adapta per complir els requisits més diversos. Els experimentats usuaris en robòtica programen amb VAL3. Aquest llenguatge d'alt nivell, propietat de Stäubli, és fàcil d'aprendre i aporta una extraordinària eficiència al procés de programació de robots.

Els desenvolupadors de programari, han creat l'aplicació VALplast perquè, tant els operaris de planta com els integradors de sistemes, puguin beneficiar-se de les capacitats del robot sense necessitat de tenir cap coneixement especial. Aquesta interfície agilita extraordinàriament la programació basant-se en elements essencials ja predefinits. A més, gràcies a la solució de programari uniVAL drive, Stäubli ofereix als fabricants l'opció d'operar els robots a través del propi sistema de control de la màquina inyectora. Es tracta d'una interfície en temps real que permet la integració de Scara i antropomòrfics baix control extern.

En la seva stand, Stäubli Robotics mostra com les solucions d'automatització per a la indústria de processament de plàstic poden ser productives i rendibles; Stäubli disposa de la solució adequada per a un ampli espectre de sectors (automoció, aeronàutica, aeroespacial, alimentació, farmacèutic, metge i similars), on es precisa l'automatització en la transformació del plàstic.

En aquesta cèl·lula de modelat per injecció estàndard completament automatitzada per a peces petites...
En aquesta cèl·lula de modelat per injecció estàndard completament automatitzada per a peces petites, un Stäubli TX60 no solament realitza les senzilles tasques de manipulació sinó que també executa tots els processos de mecanitzat associats.

Empreses o entitats relacionades

Stäubli Española, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis