Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a MTP completa su presencia en la K de la mano de BMB y Eurochiller

MTP completa la seva presència en la K de la mà de BMB i Eurochiller

23/09/2013

BMB (Hall 13, A33)

Atès que gairebé el 90% de les vendes de BMB corresponen a màquines de disseny elèctric, per a la K la companyia italiana ha focalitzat la seva atenció en illes de producció que puguin treballar amb temps de cicle bajísimos, extremadament precises i amb una reducció dels consums elèctrics entre el 45% i el 60%.

Anticipant-se a les necessitats del mercat es mostra la màquina eKW 38PI/2200 full electric, que amplia la gamma de les Full Electric pel packaging, ara disponible amb una injecció 2200 combinada amb un grup de tancament de 380 t. Aquesta màquina produirà una galleda de 5 litres, 110 grams de pes, amb un motlle (Collomb Mecaniche-França) d'una cavitat i un sistema de manipulació i etiquetadora automàtica (Star Automation Europe SPA-Itàlia). El temps previst de cicle 5,2 segons.

L'eKW38PI/2200 es pot observar en el stand de BMB produint galledes de 5 litres
L'eKW38PI/2200 es pot observar en el stand de BMB produint galledes de 5 litres.
També de la gamma Full Electric s'exposa l'eKW 45PI/5500, la màquina de la gamma per packaging amb la unitat d'injecció més gran. De la gamma de les híbrides, destaca l'eKW 55 PI/2200, màquines completament elèctriques en tots els moviments, romanent solament la unitat d'injecció hidràulica per garantir una injecció molt veloç i una alta pressió específica sobre el material.

Eurochiller (Hall 10, A76)

‘The power of water ‘(El poder de l'aigua) és el lema triat per Eurochiller per llançar en la K 2013 l'última tecnologia desenvolupada per l'empresa amb l'objectiu d'obtenir el màxim respecte de l'energia. El poder de l'aigua, de fet, va generar la inspiració que va conduir a Eurochiller per estudiar primer i després crear un projecte nou i emocionant. Dues experiències que han convençut i han permès a l'empresa italiana desenvolupar un projecte que millora significativament les ja excel·lents eficàcies energètiques produïdes per NAX:

  • 2007: primer s'aplica la tecnologia del control de l'inverter sobre els compressors scroll dedicats a les aplicacions dels plàstics.
  • 2010: desenvolupem un Dry-cooler amb el sistema adiabàtic amb control electrònic del consum d'aigua, optimitzant-ho gràcies a un programari específic desenvolupat internament.
Imagen
A partir d'aquests supòsits, va néixer el nou projecte ADY-NAX que presenta en Düsseldorf, el millor aparador per a la presentació d'una tecnologia que va a cridar l'atenció d'un públic que s'interessa cada vegada més a “combinar” en la seva justa mesurada cost, qualitat, eficàcia i protecció del medi ambient. Ara ja no es parla de la màquina de refrigeració, sinó d'un projecte global que permetrà a l'usuari reduir dràsticament el consum d'energia i per tant millorar l'eficàcia de la producció. Des d'Eurochiller s'està disposat a oferir a escala global no un producte, sinó un projecte que va canviï en els propers anys la forma de pensar sobre els sistemes de refrigeració per les inyectoras i extrusores.

Empreses o entitats relacionades

Maquinaria Termo Plásticos, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    09/10/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    02/10/2024

Enllaços destacats

X JornadasAdvanced FactoriesSick Optic-Electronic, S.A.UMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis