Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Solución semiautomática con cinco elevadores verticales automáticos Logimat para Bucher Schörling

Solució semiautomàtica amb cinc elevadors verticals automàtics Logimat per Bucher Schörling

16/09/2013

16 de setembre de 2013

En el 2012 es va prendre la decisió de separar logísticament les tres empreses i realitzar un magatzem de recanvis propi amb tecnologia de...
En el 2012 es va prendre la decisió de separar logísticament les tres empreses i realitzar un magatzem de recanvis propi amb tecnologia de magatzematge d'última generació així com noves estratègies de picking eficients.

Com a part del grup Bucher, l'empresa Bucher Schörling és un dels fabricants pioners a nivell mundial de vehicles municipals per a la neteja i el servei quitanieves d'àrees de tràfic públiques i privades. En l'emplaçament de Niederweningen a Suïssa l'empresa fabrica camions compactes i barredores de carrers d'alta qualitat. Fins ara, Bucher compartia un magatzem amb altres dues empreses del grup. En el 2012 es va prendre la decisió de separar logísticament les tres empreses i realitzar un magatzem de recanvis propi amb tecnologia de magatzematge d'última generació així com noves estratègies de picking eficients. En el futur, el magatzem havia d'estar en grau de lliurar comandes online dins de 24 hores.

SSI Schaefer va rebre l'encàrrec d'instal·lar el nou magatzem de recanvis. “Per a nosaltres va ser molt important treballar amb una empresa amb representació a tot el món ja que també nosaltres tenim delegacions en altres països. No obstant això, va ser decisiu que Ssi Schaefer com a proveïdor de sistemes integrals ha presentat una solució completa molt convincent”, afirma Hartmut Conrad, director de projectes en la Bucher Schörling Ag. Es va acordar una data de finalització fixa per a gener de 2013.

Al costat de la prestatgeria de panells planificada i a un altell o sistema d'entreplantas, va convèncer sobretot l'elevador Logimat. Ara cinc elevadors verticals automàtics amb una altura de 7 m i un ample de 3 m serveixen per a la consolidació, la posada a disposició, el magatzematge i el picking d'un total de 15.000 peces petites. A causa de l'automatització dels processos el Logimat accelera el processament de les ordres en Bucher Schörling en el factor 3. I això que l'elevador necessita només la desena part de la superfície comparat amb una solució de magatzematge estàtica convencional. El programari del sistema automàtic de magatzematge està directament connectat al sistema ERP de Bucher Schörling. D'aquesta forma, les comandes són transmeses als Logimat després de la seva recepció i realitzats immediatament. Durant el procés el programari assegura que el processament de les ordres es realitzi amb el major grau d'eficàcia possible. També es pot realitzar el picking d'una ordre de forma paral·lela en diversos elevadors al mateix temps.

Tres opcions addicionals: Els elevadors disposen d'un sistema de capdavanter làser que identifica les posicions de recollida de les peces de recanvi de forma totalment automàtica. Amb l'opció LogiLift es pot ajustar en continu l'altura de la finestra d'accés; aquesta opció proporciona, per tant, una altura de recollida adaptada als operaris. El dispositiu d'inclinació LogiTilt facilita un treball saludable i gens complicat inclinant la safata de recollida automàticament cap a davant. “Això no ho hem vist en cap altre magatzem vertical automàtic”, comenta el Sr. Conrad.

Les peces de rotació baixa estan allotjades en la nova prestatgeria de panells i en el nou altell amb una superfície de 130 m2 on caben 10.000 articles. Gràcies a la solució semiautomàtica actualment es realitzen de 100 a 200 ordres al dia.

Empreses o entitats relacionades

SSI Schaefer Sistemas Internacional, S.L.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis