Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Chinaplas 2006 alcanzará un nuevo récord en su vigésima edición

Chinaplas 2006 arribarà a un nou rècord en la seva vintena edició

06/10/2005

6 octubre 2005

La fira de plàstic i cautxú de la Xina i Àsia Chinaplas 2006 (també coneguda com la 20 Fira Internacional de les Indústries de Plàstic i Cautxú) se celebrarà del 26 al 29 d'abril de 2006 al recinte firal Xangai New International Expo Center a Pudong a Xangai. La fira està considerada com l'esdeveniment més influent per a les indústries de plàstic i cautxú a Àsia i un dels esdeveniments industrials professionals més visitats.
Chinaplas 2006 es dedica a proveir una plataforma tècnica i assegura el batre rècords en termes d'escala de mostres, internacionalització i reclutament de visitants. El xou ocuparà una àrea d'exhibició de més de 90.000 metres quadrats i mostrarà l'oferta de 1.300 expositors de tot el món. S'espera que abast més del 50 per cent que l'edició anterior celebrada a Xangai el 2004. Chinaplas 2006 va rebre una resposta favorable de la indústria, més de 500 companyies han reservat ja un espai des del llançament de la campanya de promoció al juny 2005. Fins al moment, un 80 per cent de l'àrea d'exhibició ha estat reservada o confirmada.
Pel que fa a àrees es refereix la zona de química i matèries primeres ha experimentat un creixement significant comparat amb l'edició d'enguany de Guangzhou, aconseguint els 23.000 metres quadrats.
Per concentrar l'enorme potencial de creixement del mercat de la Xina de l'est i per promoure la imatge corporativa, moltes companyies internacionals inverteixen en Chinaplas 2006. Gegants de la tecnologia del plàstic i química com Dow Chemical, Husky, ASB, Zerma, Fanuc, Haitian, Kawata, Mitsui, Matsui, SABIC, Sacmi, SK Corporation, Teijin Kasei, Wutung, Jinhai, Jwell, entre altres, participaran en aquesta nova cita amb la indústria internacional.

El certamen xinès també es caracteritza per l'alt nivell d'internacionalització on es podran visitar els pavellons de països com Àustria, Canadà, Alemanya, Índia, Itàlia, Japó, Xina i Taiwan, Regne Unit i Estats Units.

Per facilitar la interacció, la fira s'estructurarà en vuit zones temàtiques. Química i Matèries primeres, zona de maquinària, Drinktec & envàs i embalatge de plàstic, equipament d'assajos i auxiliar, zona de motlles i encunys, equipament de cautxú, producte semi acabat, i un pavelló de maquinària xinesa d'exportació. L'organitzador de Chinaplas entén que tant la cliada com la quantitat dels visitants són essencials per a l'èxit de la fira. L'última edició de Chinaplas el 2005 va rebre el visita de més de 52.000 compradors amb 7.921 d'ells procedents de fora de la Xina, concretament de 79 països. Els expositors van mostrar la seva satisfacció amb l'efectivitat de la fira. Per incrementar la professionalització del certamen i assegurar una plataforma de comerç ideal per als professionals de la indústria, el 2006 Chinaplas aplicarà una nova política d'admissió, cobren una taxa de càrrec RMB 20 per cada visitants, alhora aquells que es registrin de forma en línia amb antelació gaudiran d'un accés lliure a la fira. Aquesta mesura, que pretén fomentar el registre dels visitants en línia té com a objectiu, d'una banda, que el visitant accedeixi a tota la informació actualitzada de la fira a la vegada que permet a l'organització oferir més i millors serveis.

Empreses o entitats relacionades

FANUC Iberia, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis