Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Controlador Fanuc R-30iB, el nuevo estándar para la productividad más inteligente
Una nova forma de tecnologia

Controlador Fanuc R-30iB, el nou estàndard per a la productivitat més intel·ligent

Redacció Interempresas12/07/2013

Fanuc desenvolupa un nou controlador compacte i equipat amb el nou iPendant tàctil, que minimitza el consum d'energia i maximitza la productivitat. El R-30iB ha estat dissenyat combinant una nova generació d'avançada tecnologia, amb la iRVision integrada millorada de Fanuc (2D i 3D), maximitzant la funcionalitat global, la fiabilitat i operativitat.

El controlador R-30iB estalvia espai amb un disseny de 500 x 600 x 470 mm, reduint el seu volum un 68% respecte al seu antecessor, per a instal·lacions amb multitud de robots, els controladors es poden apilar per rendibilitzar al màxim l'espai en el sòl. També ofereix un funcionament més fàcil, una major velocitat de comunicació i un rendiment superior en gràfics amb la funció 4D. La unitat és un 10% més lleugera i també consumeix un 10% menys d'energia. L'iPendant tàctil té funcions en la pantalla totalment personalizables i noves tecles amb funcions especials.

Controlador Fanuc R-30ib
Controlador Fanuc R-30ib.

R-30iB incorpora un nou mòdul d'estalvi d'energia, comptant amb automatitzacions com; apagat i encès remot, parada automàtica del ventilador de refrigeració, control de fre millorat i iPendant tàctil de baix consum. L'opció LVC (Learning Vibration Control) permet l'optimització intel·ligent del moviment i trajectòries del robot,  i el DCS (Dual Check Safety) ens aporta eines per definir zones i volums de seguretat per programari (amb certificació TUV).

Estalvi en espai del sòl

La integració del nou controlador R-30iB és més fàcil en cèl·lules de producció d'un només robot ja que estalvia espai. A més, si s'utilitza sistemes de multi-robot, el controlador pot apilar-se (fins a un màxim de 3 unitats), la qual cosa redueix enormement l'espai requerit en el sòl.

Altura x Ample x Profunditat en mm: 500 x 600 x 470

Altura x Ample x Profunditat en mm: 500 x 600 x 470.

Estalvi de temps

En el R-30iB s'han integrat una gran varietat de noves funcions intel·ligents en el nou iPendant Tàctil, que permet un accés més ràpid i millorat a les instruccions bàsiques de programació i edició. En general el nou controlador ofereix un excel·lent entorn intuïtiu tant per a programadors com per al personal de producció.

Fàcilment apilables en instal·lacions multi-robot

Fàcilment apilables en instal·lacions multi-robot.

iPendant Tàctil:

  • 10% d'estalvi d'energia i pes
  • Nova pantalla tàctil estàndard
  • Tecla ‘i’ addicional per a una ajuda ràpida
  • Tecles especials jog per a accés ràpid als eixos externs sense passar pel menú
  • iRVision configuració i parametrització amb o sense PC
  • Pantalla amb finestres múltiples configurables
  • Port USB
  • La funció de pantalla personalizable ofereix l'opció de crear pantalles HTML personalitzades
Comparació entre l'armari tipus B i el nou armari tipus A

Comparació entre l'armari tipus B i el nou armari tipus A.

Estalvi d'energia

El mòdul d'Estalvi d'Energia de Fanuc que s'utilitza en el nou R-30iB recupera l'energia cinètica durant el frenat i la retorna al sistema per ser reutilitzat durant el cicle d'acceleració següent.

  • Mòdul d'Estalvi d'Energia de Fanuc (opcional): retorna l'energia recuperada a la xarxa.
  • Alimentació externa OFF / ON: redueix el consum total d'energia en permetre que el controlador s'apagui i s'encengui de forma remota, durant les pauses de producció.
  • Acte-Stop del ventilador de refrigeració: redueix el consum d'energia en apagar el ventilador de refrigeració durant els descansos entre torns.
  • Funció de control de fre: redueix el consum dels motors mitjançant el frenat automàtic durant períodes definits d'inactivitat.
  • Funció d'optimització d'energia de Roboguide: optimitza automàticament el moviment del robot, reduint al mínim el consum d'energia d'un cicle definit.
  • Nou iPendant Tàctil: estalvi d'energia d'un 10%

Increment de productivitat

El nou controlador R-30iB incorpora un gran nombre de solucions intel·ligents i característiques que ajuden a reduir el funcionament i els temps de cicle.

  • Alliberament de frens millorada i servo-reset en temps de manipulació.
  • Optimització de moviment del robot que minimitza el tiempor de cicle per a un nivell de consum predefinit.
  • Control de la vibració intel·ligent del braç del robot que redueix els temps de cicle gràcies a suavitzar els moviments de forma automàtica.

Empreses o entitats relacionades

FANUC Iberia, S.L.U.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis