Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Andrei Stapinoiu, nuevo director administrativo de Nordson EDI Europa

Andrei Stapinoiu, nou director administratiu de Nordson EDI Europa

04/07/2013

4 de juliol de 2013

Nordson EDI ha ascendit a Andrei Stapinoiu al lloc de director administratiu de Nordson EDI Europa, NV, segons ha anunciat Godfrey Sandham, vicepresident i gerent general de Nordson EDI.

Stapinoiu supervisarà totes les operacions a Europa i serà responsable de fer créixer l'empresa a Europa, Àfrica i Orient Mitjà. En una planta ampliada recentment i amb l'últim en tecnologia en Temse, Bèlgica, Nordson EDI Europa fabrica nous capçals plans i sistemes afins per a pel·lícula, làmina, recobriment per extrusió i recobriment de fluid, i remanufactura o remodela capçals d'extrusió existents.

“Andrei ha exercit un paper central en el creixement de la nostra empresa a Europa, Àfrica i Orient Mitjà i coneix en profunditat les indústries internacionals d'extrusió i conversió de material continu”, va dir Sandham. “Aportarà un fort lideratge a mesura que Nordson EDI Europa amplia la seva cartera de productes, en subministrar capçals de disseny nord-americà i europeu, i prestar assistència a clients amb serveis tècnics, de recanvis i de remodelat més amplis”.

Andrei Stapinoiu, director administratiu de Nordson EDI Europa
Andrei Stapinoiu, director administratiu de Nordson EDI Europa.
Abans d'aquest ascens, Stapinoiu era director de vendes a Europa de Nordson EDI, un lloc que ha ocupat des de 2010. Es va incorporar a l'empresa com a gerent de vendes a Europa en 2007; venia d'EGS Gauging Ltd. (abans Eurotherm), un proveïdor de sistemes de mesurament i control per a processos de material continu. Va treballar en aquesta empresa durant cinc anys com a director de vendes i màrqueting per a Europa Central i Occidental, Rússia i Orient Mitjà. En els seus llocs anteriors amb altres empreses industrials va assumir responsabilitats de desenvolupament empresarial i vendes, i va supervisar projectes a Europa i Orient Mitjà.

Stapinoiu té un màster de Ciències en l'especialització d'Administració per la Universitat de Purdue a EUA i és llicenciat en Màrqueting i Vendes amb un màster en Administració d'empreses per la Universitat de Budapest. Parla anglès, francès, rus i la seva llengua materna, romanès.

Empreses o entitats relacionades

Nordson EFD - Nordson Ibérica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasAdvanced FactoriesMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis