Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nuevo concepto de carga y descarga en la mesa de corte Zünd
‘Move it!’ es va presentar en Graphispag digital

Nou concepte de càrrega i descàrrega en la taula de tall Zünd

Redacció Interempresas08/05/2013
De la mà de Sign-Tronic, distribuïdor oficial de les taules de cort Zünd a Espanya i Portugal, en Graphispag.digital es va presentar un nou concepte de càrrega i descàrrega automàtica de les taula de tall Zünd: el ‘Move it!’. A més, els visitants van poder conèixer Picador, un programari CAD/CAM para packaging creatiu i provar un curiós seient de cartró de Cartonlab que sens dubte va ser un dels “records” més demandats pels visitants.
Durant el certamen van mostrar el procés automatitzat mitjançant robot
Durant el certamen van mostrar el procés automatitzat mitjançant robot.

Move it! automatitza i incrementa la productivitat de les ja ràpides taules de tall Zünd, G3. Ofereix la possibilitat d'una zona dual de producció posicionant i retirant els materials en dues zones i maximitzant el rendiment i productivitat.

Mentre carrega una zona de la taula, l'altra zona curta, i una vegada finalitzada aquesta, l'eina de cort es dirigeix a la primera zona mentre el braç descarrega la planxa tallada i càrrega de nou.

El Zünd G3, el ‘Move it!’, el programari workflow ZCC i el programari per a la creació de packaging i disseny estructural ‘Picador’ ofereixen un equip únic per a una producció que “porta al futur”.

Les figures de cartró de Cartonlab van cridar l'atenció dels visitants
Les figures de cartró de Cartonlab van cridar l'atenció dels visitants.

Picador, una nova concepció 2D/3D per a embalatge i PLV

Picador ofereix una solució global per al disseny i creació de packaging, embalatges, PLV i disseny estructural. Disposa de potents eines per facilitar la tasca als professionals per al disseny, construcció, transformació i visualització posant a la seva disposició àmplies biblioteques d'estàndards tant de caixes com displays (Fefco, Ecma, ..) el que permet un disseny assistit o lliure segons els casos. Ofereix a més la geometria automàtica de 2D a 3D, inserció de gràfics, imatges i textures existents o importades.

Un dels punts més actuals que ofereix Picador és el generar animacions dels dissenys, presentacions en 3D i l'edició d'instruccions de muntatge en pdf animat.

Tampoc oblida l'optimització de l'embalatge i empaquetat per a la seva expedició i paletizaje ni tampoc la preparació de fitxers per a l'acabat: encunyat digital, hendido, etc.

Es presenta com un sol paquet que agrupa els diferents nivells d'acció: PicGeom, 3D Graphic, PicParam, PackLib, StackBuilder i PicDecoupe. Tot això en una presentació multilicencia.

Les demostracions se succeïen en el stand durant els dies de fira
Les demostracions se succeïen en el stand durant els dies de fira.

Smart- X, una eina nova per a la publicitat

En el stand de Sign-Tronic, els assistents van poder conèixer el panell Smart- X de 3A Composites GMBH. Es tracta d'un panell lleuger de foam per a aplicacions d'exterior sense cap canvi de color significatiu per un període de dos anys. A causa de la seva estructura de superfície polida i al seu format (fins a dos metres d'ample), Smart X també és ideal per a impressió digital directa.

Demostració de la màquina Zünd en el suport Smart X
Demostració de la màquina Zünd en el suport Smart X.

Cartonlab

Cartonlab, empresa que va participar en la fira en el stand de Signtronic, va dissenyar per a l'ocasió una zona de descans formada per dos bancs de cartró i més de 25 simpàtiques peces en diversos formats i colors, que el públic va poder usar com a tamboret-magatzematge, tamboret infantil i portalápices. Ability disseny gràfic, empresa de Molina de Segura (Múrcia), va produir les peces de gran format presentades.

Empreses o entitats relacionades

Zund Ibérica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    09/10/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    02/10/2024

Enllaços destacats

X JornadasAdvanced FactoriesSick Optic-Electronic, S.A.UMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis