Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a RS Components dispone de dispositivos MOSFET de Fairchild Semiconductor

RS Components disposa de dispositius MOSFET de Fairchild Semiconductor

07/05/2013

7 de maig de 2013

RS Components (RS) i Allied Electronics (Allied), marques comercials d'Electrocomponents plc (LSE:ECM) té disponibles set nous dispositius MOSFET DrMOS de Fairchild Semiconductor (NYSE: FCS), proveïdor mundial de solucions de semiconductors d'alt rendiment per a productes mòbils i de potència. Aquests dispositius ofereixen una alta capacitat de suportar corrents elevats amb un encapsulat ultracompacto, permetent una alta densitat d'encapsulats en el PCB, superior a la dels productes de la competència.

La família DrMOS és l'última generació de MOSFET-driver de potència de Fairchild, completament optimitzada i ultra-compacta per a aplicacions DC-DC d'alt corrent i alta freqüència síncrones. El FDMF6820C, per exemple, integra un driver, dos MOSFET de potència i un díode Schottky en un encapsulat PQFN 6x6mm ultra compacte i tèrmicament optimitzat.

Els set nous dispositius, que inclouen FDMF6820A/B/C, FDMF6823A/B/C i FDMF6833C, porten implementada la tecnologia MOSFET PowerTrench patentada per Fairchild. Aquesta tecnologia proporciona una commutació neta i mínim soroll, reduint de manera significativa la necessitat de components de circuits externs de protecció en la majoria de les aplicacions de convertidors buck.

Les principals aplicacions per a aquesta sèrie inclouen: plaques basi d'alt rendiment per a jocs, servidors blade compactes, portàtils, estacions de treball, convertidors d'alta tensió en el punt de càrrega DC-DC, reguladors de tensió per a microprocessadors en xarxes i telecomunicacions i mòduls reguladors de tensió de factor de forma petit, etc.

Empreses o entitats relacionades

RS Iberia, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

Enllaços destacats

X JornadasMatelec - IFEMAAdvanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis