Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Carl Zeiss participa en la jornada ‘clúster de materiales avanzados’ con su equipo Metrotom

Carl Zeiss participa en la jornada ‘clúster de materials avançats’ amb el seu equip Metrotom

29/04/2013

29 d'abril de 2013

Carl Zeiss IMT va participar en la jornada ‘Clúster de materials avançats, competitivitat per a l'empresa’ celebrada a la seu d'ACC1O a Barcelona el passat mes de març. Aquesta trobada, dirigit a centres tecnològics, universitats, multinacionals i empreses innovadores, va reunir a més de 60 persones de la indústria de Catalunya. Carl Zeiss va estar representada per Holger Schubmehl, Manager regional de vendes de la companyia i encarregat d'oferir la ponència sobre l'equip de metrologia industrial Metrotom de la signatura alemanya. La tomografia industrial computarizada està conquistant nous camps d'aplicacions amb solucions molt productives. Actualment existeix la possibilitat de digitalitzar completament una peça i de poder analitzar d'aquesta forma l'interior i l'exterior sense necessitat de destruir-la. L'equip Metrotom, desenvolupat per Carl Zeiss, combina la metrologia i la tomografia duent a terme mesuraments d'alta precisió. El Metrotom 1500 es desenvolupa per a una àmplia varietat d'aplicacions, tant en el mesurament extern com a interna.

Imagen

Les peces fabricades a partir del plàstic, ceràmica, materials compostos, així com magnesi, alumini i acer poden mesurar-se dimensionalmente, i avaluar-se amb una alta eficiència. El Metrotom obre així noves possibilitats desconegudes fins al moment al món de la metrologia industrial. El mètode de la MetroTomografía es basa a la tecnologia de rajos X, és a dir, rajos electromagnètics que travessen l'objecte i generen una imatge bidimensional en una escala de grises de la peça escanejada. Una tecnologia que proporciona una vida útil pràcticament il·limitada, fent del Metrotom una rendible inversió econòmica. La seva cabina compleix tots els requisits d'una màquina amb protecció completa, per la qual cosa no hi ha risc d'exposició ni per a l'entorn, ni per a l'operari.

Amb aquest mètode de mesurament, l'objecte gira 360º al voltant del seu propi eix, creant-se una imatge en 3D de tot el volum de la peça. Com més detallada és la representació, més precisa és l'avaluació tècnica. Alguna dels avantatges és la reducció dels cicles de fabricació del producte gràcies a una anàlisi ràpida i precís, així com la comprovació no destructiva de geometries internes fins ara inaccessibles o la possibilitat de realitzar una avaluació fora de la màquina.

Amb el mètode de MetroTomografía desenvolupat per Carl Zeiss es genera un model volumètric que permet realitzar un primer control visual. Així es fa possible l'avaluació perfecta de la superfície. Amb la comparació de geometries i la presentació del tall, la prova metrológica ofereix una qualitat de superfície òptima. Una altra dels avantatges que fan únic a aquest model de mesurament és que ofereix la possibilitat de modificar de forma ràpida la peça fins i tot en plena fase de fabricació i un control continu de la producció fins a la fase final de creació del prototip.

Empreses o entitats relacionades

Carl Zeiss Iberia, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesMatelec - IFEMAX Jornadas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis