Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Redima exhibe la última tecnología en mecanizado en sus jornadas de puertas abiertas
Fins a 11 màquines van estar exposades en les instal·lacions de Barberà del Vallès (Barcelona)

Redimeixi exhibeix l'última tecnologia en mecanitzat en les seves jornades de portes obertes

Esther Güell23/04/2013
Després de la integració d'Universal CNC a Grup Redimeixi aquest compta amb un major portafolio de màquines i solucions per al mecanitzat. La signatura va aprofitar l'oportunitat de la celebració de les jornades de portes obertes organitzades del 17 al 20 d'abril per mostrar algunes d'aquestes solucions, especialment les màquines d'alta producció i les de 5 eixos integrals.
Les instal·lacions de Redimeixi al polígon Santiga de Barberà del Vallès (Barcelona) van ser el marc triat per a la primera edició d'aquestes...
Les instal·lacions de Redimeixi al polígon Santiga de Barberà del Vallès (Barcelona) van ser el marc triat per a la primera edició d'aquestes jornades tecnològiques de portes obertes.

Entre les màquines exposades es trobaven el torn de doble capçal de Takisawa, model TT-200 GD, un centre de tornejat multitarea també de la marca nipona model TMM-250 MOD.3, un centre de mecanitzat horizonal Enshu GE-480H, un centre de mecanitzat de 5 eixos simultanis Litz DL. 620 equipat amb control Heindenhain iTCN530, un centre de trepat i roscat compacte Llauris R-4530, dos centres de mecanitzat vertical Hartford, models 1270 i Splus 10, un centre vertical Akira-Seiki SR-3 XP i una màquina de 5 eixos Akira-Seiki RMV-250 RT per al mecanitzat de peces lleugeres, un centre de mecanitzat vertical Chevalier QP 2040-L amb control Fanuc Oi MD, i un centre de mecanitzat vertical compacte i ràpid Akira-Seiki RMV-700 APC d'alta producció.

Així mateix, les instal·lacions de Barberà del Vallès (Barcelona), situades al polígon Santiga, van dedicar espai expositiu a diferents empreses col·laboradores que van aportar un valor afegit a la mera exhibició de màquines: Mastercam, especialistes en solucions CAD-CAM amb la seva jornada sobre mecanitzat en 5 eixos; Sandvik, fabricant suec d'eines d'alta qualitat amb el seu sistema Coromant Capto en màquines multitarea; Fanuc i Heidenhain, que van presentar els nous models dels seus controls numèrics; i Dofí Components, mostrant els seus divisors de 4º i 5º eixos d'última generació.

Esteban Pérez, d'Universal CNC, ens explica els beneficis d'aquestes trobades.

En la jornada la signatura va mostrar les seves solucions per a un mecanitzat rendible, de 5 eixos i alta producció
En la jornada la signatura va mostrar les seves solucions per a un mecanitzat rendible, de 5 eixos i alta producció.

Quins són els objectius de plantejar jornades com aquestes?

El principal motiu és fer partícips als nostres clients de la integració comercial i tècnica dels productes d'Universal CNC dins del Grup Redimeixi, especialment Enshu i Takisawa, així com també les novetats en 5 eixos ofertes pel fabricant Litz. Hem volgut aprofitar aquesta oportunitat per mostrar als nostres clients l'última tecnologia en mecanitzat, especialment en màquines d'alta producció i solucions per mecanitzat en 5 eixos integrals.

Quin tipus de client ha assistit durant els dies de portes obertes?

Hem tingut l'honor de rebre clients de tot tipus, encara que hem notat que ha crescut molt els visitants interessats en màquines de 5 eixos. També han assistit diversos clients relacionats amb l'automoció interessats en les noves solucions d'Enshu i Takisawa.

En aquests moments, quins són els principals sectors clients de Redimeixi?

Redimeixi sempre ha comptat amb clients de tots els sectors. Amb la incorporació de les noves màquines de 5 eixos (Litz, Takisawa) i de gran producció (Enshu, Takisawa) s'està ampliant considerablement els clients de dos sectors capdavanters, aeronàutica i automòbil.

“Actualment es venen moltes mes màquines tipus multitarea, de 5 eixos integrats...
“Actualment es venen moltes mes màquines tipus multitarea, de 5 eixos integrats, amb sistemes de càrrega-descarrega automàtica i centres de mecanitzat horitzontals d'alt rendiment”.

Aquestes jornades han explicat també amb zones on mostrar solucions de Fanuc, Heidenhain, Dofí components, Tecnocim… Quin valor afegit aporten aquests col·laboradors?

Molt. Són el complement ideal a la nostra oferta. La seva presència ha estat molt estimada pels clients, els quals han rebut àmplia informació sobre els seus productes i novetats. Estem molt agraïts al seu inestimable i generosa col·laboració.

El visitant, avui dia, valora aquest ‘plus’ expositiu? Ja no ve només a mirar la màquina?

Efectivament, les màquines per si soles no poden oferir una solució completa a les necessitats dels clients. És necessari disposar dels complements adequats, eines, Cad-Cad, divisors, etc. També les solucions diferenciades que poden oferir els fabricants de controls són importants, sobretot en algunes aplicacions molt específiques, com la mecanització amb 4 o 5 eixos alhora.

Avui dia les principals operacions s'emmarquen en el sector de l'automòbil i per a producció de peces amb valor afegit...
Avui dia les principals operacions s'emmarquen en el sector de l'automòbil i per a producció de peces amb valor afegit, la qual cosa requereix de màquines d'alta tecnologia.

Com comercializadores de maquinària molt diversa, en aquests moments, podria dir que l'alta tecnologia està tenint més ‘sortida’?

Fa ja temps que els clients van començar a demandar màquines amb solucions més integrades com la possibilitat de realitzar diverses operacions en un mateix procés o l'automatització de les màquines per reduir al màxim els temps no productius. Això fa que actualment s'embenen moltes més màquines tipus multitarea, de 5 eixos integrats, amb sistemes de càrrega-descarrega automàtica i centres de mecanitzat horitzontals d'alt rendiment. La competitivitat ens exigeix aquests canvis.

La signatura preveu realitzar dues noves jornades. La primera a València del 8 a l'11 de maig i la següent, a Madrid, del 22 al 25 del mateix mes...
La signatura preveu realitzar dues noves jornades. La primera a València del 8 a l'11 de maig i la següent, a Madrid, del 22 al 25 del mateix mes.

Per finalitzar, Redimeixi té delegacions repartides per gairebé tot el territori espanyol. Tenen previstes més jornades d'aquest tipus?

El Grup Redimeixi està present en pràcticament tota Espanya amb delegacions autònomes quant al seu servei al client: venda, servei tècnic, etc. Aquestes jornades de portes obertes les farem també a València durant els propers dies 8 a 11 de maig i a Madrid durant els dies 22 a 25 de maig.

Empreses o entitats relacionades

Redima IMT, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    09/10/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    02/10/2024

Enllaços destacats

Sick Optic-Electronic, S.A.UAdvanced FactoriesX JornadasMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis