Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a LYL Ingeniería expone en Andinatraffic las soluciones PoliScan de Vitronic

LYL Enginyeria exposa en Andinatraffic les solucions PoliScan de Vitronic

27/02/2013

27 de febrer de 2013

Com a especialista en mobilitat urbana i interurbana, gestió del tràfic i seguretat vial, LYL Enginyeria presentarà les solucions tecnològiques PoliScan de Vitronic als visitants d'Andinatraffic, el Saló Andí de Tecnologies de Trànsit i Transport. El certamen se celebra els dies 18 i 19 de març de 2013 a Bogotà, Colòmbia.

Els professionals de la planificació, el control i el maneig de tràfic a la regió Andina tindran ocasió de conèixer les solucions PoliScan per al control de velocitat —fix i mòbil—, control del semàfor en vermell i control combinat de velocitat i semàfor en vermell. LYL Enginyeria, com a distribuïdor de Vitronic (Alemanya) comercialitza els sistemes PoliScan a Espanya i Llatinoamèrica.

Els sistemes estacionaris PoliScan speed de Vitronic controlen tots els vehicles a la zona de vigilància per igual, fins i tot quan la distància entre ells és mínima, durant canvis de carril, en trams en obres, en túnels o en corbes. Els sistemes poden equipar-se amb transferència automàtica de dades via 3G al centre de processament d'infraccions.

Els sistemes PoliScan speed i PoliScan redlight - Lidar de velocitat i llum vermella funcionen segons un principi de mesurament basat en Lidar (Light Detection and Ranging). En est, un làser d'escombratge en forma de ventall registra la velocitat i la posició de tots els vehicles dins de la zona d'aplicació. En evitar els bucles d'inducció i sensors piezoelèctrics en la carretera, el sistema pot detectar simultàniament múltiples incidents en diversos carrils, i fins i tot és capaç de detectar vehicles que circulen a escassa distància l'u de l'altre o en canvi de carril. A diferència dels sistemes basats en radar, el làser de mesurament pot utilitzar-se sense problemes en carreteres en obres, en carreteres de corbes i a l'interior de túnels.

Empreses o entitats relacionades

LYL Ingeniería, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    09/10/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    02/10/2024

Enllaços destacats

X JornadasAdvanced FactoriesSick Optic-Electronic, S.A.UMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis